Komentari (315)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti Bosnu
Jes to ti sine Dodikov
opet ovaj huska narod …
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dista vise varalice ona seoska podla ridjobrada odvratna. Nista drugo ne umijes nego prosipati suplju o ratu i drzati narod pod tenzijama dok vi pljackate. Mrs vise u 300 pm sugo jedna, jedva cekam izbore da vas narod konacno zbrise sa politicke scene, ti i tvoji krezavi i ultraglupi glasaci ste rak rana civilizacije.
kakav debil
Optuzuje ko Hitler Jevreje 1940?
...treba raseliti došle. Oni ne pripadaju Balkanskom civilizacijskom krugu
⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜
Kako je ovaj Bake dubokouman!!!Haha
Koju novu luđačku košulju, vi niste skinuli ni staru!!!!
Istinu covjek kaze. Ali govoreci istinu narod niti ima bolje plate, niti bolji standard i zivot, niti veci procenat zaposlenih. Ok, jest bake DUD ali nepravedno je ne uvrstiti baketa i covketa u slican rang a dodika u sampionski rang seraca-seronje-vrhovnog-vozda. Dodik kad zine to zasmrdi do neba i bog pobjegne da ga ne slusa. Bakir i covic kad zinu ko da stare babe zinu. Izvinte babe nisam to mislio vec stvarno imamo zaostale vodje. Pa misevi imaju veci mozak.
On the face to the place...javljamo.se sa.lica mjesta...iz Breze...gdje se raspravljaju kljucne teme za buducnost nase i vase BiH
Gdje su slike naroda il je dosla samo saka jada
Pa da si pokrenuo reviziju tuzbe srbi bi bili manji od makova zrna
Rasturio ga je tvoj ćaća, a ti ćeš završiti posao.
Puko ko fišek.
Ima li ovdje nekih mehanizama da krivicno odgovaraju svi oni koji huskaju na rat, i unose nemir i frustracije medju gradjane?🌸😊
Zar još neko ide slušati njegovo palamuđenje
Ma ne u političku penziju već u POLITIČKO SMJETLISTE!