Odgovor na pismo Predsjedništvu
0
Izetbegović reisu Ceriću: Ne trebaju nam prepucavanja
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOK DODIK PRICA LOSE O MUSLIMANIMA DO TAD SMO SIGURNI. KAD POCNE LIJEPO PRICATI TAD NAM SE NESTO CRNO SPREMA...
mahalanje ili ukidanje rs?
iZETBEGOVIĆI SU UVIJEK BILI VLAŠKI DEPELISCI...
birni se ti o ekonomiji mani se religije, boze sacuvaj kakvog predsjednika imamo,
netreba ju nam ni preglasavanja Hrvata, pa što radite to moj Bakire????
E moj Izetbegoviću Radončić je kupio r.eisa Mu.stafu Ce.rića i na taj način Sa.ndžaklije podijeliše Bošnjake, pa sada C.erić svim silama pokušava da ,muftiju sa.ndžačkog, Muamera Zukorlića progura za r.eisa Bošnjaka u Bosni i Hercegovini. Najveća opasnost za muslimane u BiH je upravo ovaj r.eis Mu.stafa Ce.rić!!!!!!!!!
OVAJ BAKIR JE SRAMOTA ZA SVE LJUDE ZDRAVE PAMETI.LOPINA
SDP smrdi
Kako balyja tripuje o Dodikovoj \"necivilizovanoj retorici\", a ta necivilizacija je najocitija u Federaciji. Dekadentni ste kao i Turci u koje se zaklinjete.
zamislite lika kome je babo idol
Ovaj pakšu je bosanski Otto Quissling spram velikosrpske okupacije, to je sigurno.
JADNICE BAKIRE, DOKLE CES IGRAT KAKO I FASISTA I MAFIJAS DOGIK SVIRA KO I AGRESORSKA SERVIJA....?!!! B LJ A K...!!!
Ono sto Tihic naziva \"pukotinom u SDA\" je u stvari Bakir. SDA ce sacuvati obraz jedino ako Bakira doslovno istjera. Radi Bakira nema ni pravne drzave, po Sarajevu se \"tajkuni\" hvale da imaju Bakirovu i Zvizdicevu podrsku. Sve su pokrali, narod gologuz ostavili. Tihicu, tjeraj ova go.vn.a iz stranke isto kao sto si i Setu i njegovu bandu s punim pravom otjerao.
E moje Bakire... ko nas predstavlja u Predsjednistvu!? Ocito je da Evopi nije odgovarao Haris jer sa Bakirom i domacim poltronima mogu da rade sta hoce.
Pametno i diplomatski. Za razliku od Duduka koji nije ni u stanju da vodi zemljoradnicku zajednicu na nivou covjeka. On samo , psuje,laje ...reverendum da bi skrenu paznju pravoslavcima sa stvarnih problema: - nezaposlenost - nezaposlenost - nezaposlenost - siromastvo - samoubistva itd.
Ovakvi k\'o Srblje me zabavljaju... Osim što ponavljate k\'o papige Dodinu suplju od 50 miliona, ne bi bilo lose da se raspitas kad vec volis cinjenice i istinu koliko to jedan a koliko drugi entitet poreza uknjizi... Pa onda prouci nešto za tih fiksnih 49%. Zali bože pa o ovakvim stvarima pricamo a ne o ukidanju kantona i entiteta... i ti naš\'o pričati ko je o jadu zabavio narod... :D
majmune neuki i ograniceni deyton je potpisan pod pritiskom svjetskih sila i ovo je maximum sto se moglo s obzirom na to kliko smo neprijatelja imali s da nije potpisao nas bi bombardovali