Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
........najbolja izvozna gospodarska grana u turskoj........ILEGALNI MIGRANTI...
_"Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović je zahvalio vlastima Republike Turske na odobrenim kvotama za izvoz mesa i jestivog ulja iz BiH u Republiku Tursku. On je istakao da je ovakav potez značajan za ekonomiju BiH, ali i za ukupne odnose u zemlji. Da li si Bakire mislio na na izvoz našeg svježeg mesa u Tursku, a uvoz zaleđenog mesa sumnjive kvalitete, iz Turske: "Tržište mesom u BiH puno je aspurda. Tako smrznuto meso uvozimo iz Turske, dok Turcima, istodobno, zrakoplovima transportiramo svježe domaće meso. U BiH je ove godine uvezeno meso u vrijednosti od 160 milijuna maraka. Od toga količina u vrijednosti od 31 milijun bila je zaleđena, a izvezeno je uglavnom svježeg mesa u vrijednosti 80 milijuna maraka. Pitanje je što onda bh. građani jedu?!" http://www.vecernji.ba/bih-uvozi-tone-zaledenog-mesa-a-nekontrolirano-izvozi-svjeze-u-tursku-1028880 Ne znam zbog čega se njemu Bakir zahvaljivao? Trebao je Bakiru da se zahvali turki ministar ekonomije, zbog izvoza smeća u BiH.
kupuj mesu kod provjerenog mesara ili kod seljaka... klocu jedan nisi toliko mutav da ne znas snaci se za svjeze meso i da to raspoznas...ti bi umro u divljini kako si smotan ... to naviklo samo "daj mi gotovo sa police"
:)))) Kome si se ti obratio? Ko je kloc?
IŠONJA I ŠUGA su narodni heroji ! Samo oni (k)radu za narod , svi ostali (k)radu za sebe ! Situacija je nesnošljivo teška, reče PIŠONJA sultanu, kad ga je jučer pito jel' šta treba. Ipak je Sultanu Bosna ostavljena u amanet ! Red je da se bar pita, jel tako ?
PIŠONJA I ŠUGA su narodni heroji ! Samo oni (k)radu za narod , svi ostali (k)radu za sebe ! Situacija je nesnošljivo teška što reče PIŠONJA sultabu kad ga je pitao jel šta treba. Ipak je Sultanu ostavljena Bosna u Amanet !
Ovdje si ti Vahidaga najgluplji, nema ti premca, ne brini. Hebo te Bake i onaj dronjak njegov babo truhli
'Ebo me svak ako ovaj Bakir zna da van BiH postoji bilo koja druga drzava osim Turske. Cijela vanjska politike mu se vrti oko Turske a samo Turci profitiraju od toga.
http://i.imgur.com/5ZUhjwn.png
Lopov lopova uvijek pronadje :D
Zna li ovaj BAkir ikoga pismenog a da je sa zapada mozda?? Ovaj ne zna nikoga posjetiti osim turaka, arapa i ostalih muslimancina Da se ne ne razumijemo!!! nemam nista protiv toga al previse i samo to i ucestalo je ba fakat previse sto jest jest Raja jeste li spremni za prodor bliskog istoka na balkan? Bakire od fuck guzo ( neoprano) lizalo vijecno ....
Pa dje su ti vise turci sto neotvaraju fabrike po BiH, ocamimo cekajuci od ovih sastanaka i presjedavanja
eto sad ce turci da naprave od bih svicarsku nisu te culi ...sad ce sad ce
kada vidim, koliko mrze bakira, ovi dusmani bosne i hercegovine i muslimana.-pocecu da ga podrzavam.-zazmuri cu na sporazum s scepom brabonjkom...
Nema nade
Sere mi se
Evo Baketa, cijeli dan ga nema
Pomislio sam da se covjek zove Nihatao, a ne Nihat. Vidim nije japanska zastava nego turska, a i pise da je Turcin. Zakleo bih se da je Bakir pricao sa Nihatom.
Jedini Nihat za kojeg ja znam je Nihat Kahveči iz Real Sociedada. Koji je to golgeter bio alahami. Ni džamija mu ravna nije bila.