Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon što je bajramovao sa p. sabora IZ Hasan Čengićem, radikalnim hodžom sa crne američke liste n. ambasadorom Irana u evropi i jednim od najvećih svjetskih švercera oružjem ( sjetimo se i prijatelja Šaje i njegovog CRNCA) evo ga sad sa američkom amabsadorkom. Na ove poteze ambasadorke javno smo upozorili Predsjednika TRumpa radi njenog hitrog uklanjanja sa pozicije ambasadorke ili isporućivanja HAsana Čengića američkim pravosudnim organima ( a zašto ne i BAkira ?)
Ne , nee , štovatelju UZPea ...nego se trebala susresti sa naj-eUropljaninom , koji je javno rekao da je H.tribunal zločinački , ...ili se trebala susresti sa licem sa američke crne liste , tkz. ronhill-bajom...??? ( obadva su nedavno od najvažnijih svetskih faktora okarakterisani kao kočničari svega pozitivnog u državi).. Ili se trebala sastati sa bolumentom nacional-apardhejdskih likova , ustvari seoskih đukaca sa dna kace , ....koji predvode šumu , iliti kamenjar..
@satnik satniće , satniće ...to ti tako gledaš ( mislim , te green transferzale i ostale trice) , a ostali normalan svet ( koji je sigurno dobro upoznat sa svim i svačim) , to očito tako ne spika... Ali je zato jasno njena država( najmočnija sila sveta) kazala ko je ( iliti tko je -su) glavni kočničari Eu puta...BiH države ...dakle ,... academic& ronhill...
divan par
23% se udvara krmači nebili kako oposlili da svale Baju, ali im nešto neide?!
Damo nije valjda el Bake vas nivo??? Pa nije valjda da se lozite na,,krimose,,???
odakad je sigla ova kormakova bosnjaci gube na svim frontovima...jeste li sigurni da ona dobro i u dobroj namjeri savjetuje bakira???
bake 💪💪💪💪💪💪💪
paun1 E JADU BOZIJI☝️ SAMO JAD JADA PODRZAVA
bosnjackipreporod tako je, jad jadnog podržava. jadan je onaj koji je već 'dva puta dolazio u rim a papu nije vidio' tako će i ovaj put 'AKO JA ODLUČIM DA SBB ODLUČI DA KANDIDUJE MENE' opet ostati na pokušaju da uđe u predsjednistvo i to sa puno manje glasova nego 2014 god. živ i zdrav bio pa se uvjerio!!!! 😎😎😎😎😎
Zaprasivanje usmrdjenih cetnika ☝
odakad je sigla ova kormakova bosnjaci gube na svim frontovima...jeste li sigurni da ona dobro i u dobroj namjeri savjetuje bakira???
Nas Bake je jedini drzavotvorni politicar. Puna podrska predsjednice!!! 💪💪💪
Koji qurac on razgovara i tako od oktobra ide u analne otvore.
samo da ne izvali ponovo kakvu glupost...
Stanje redovno . hahahahahha