Nakon što je bajramovao sa p. sabora IZ Hasan Čengićem, radikalnim hodžom sa crne američke liste n. ambasadorom Irana u evropi i jednim od najvećih svjetskih švercera oružjem ( sjetimo se i prijatelja Šaje i njegovog CRNCA) evo ga sad sa američkom amabsadorkom. Na ove poteze ambasadorke javno smo upozorili Predsjednika TRumpa radi njenog hitrog uklanjanja sa pozicije ambasadorke ili isporućivanja HAsana Čengića američkim pravosudnim organima ( a zašto ne i BAkira ?)
Ne , nee , štovatelju UZPea ...nego se trebala susresti sa naj-eUropljaninom , koji je javno rekao da je H.tribunal zločinački , ...ili se trebala susresti sa licem sa američke crne liste , tkz. ronhill-bajom...??? ( obadva su nedavno od najvažnijih svetskih faktora okarakterisani kao kočničari svega pozitivnog u državi).. Ili se trebala sastati sa bolumentom nacional-apardhejdskih likova , ustvari seoskih đukaca sa dna kace , ....koji predvode šumu , iliti kamenjar..
@lpgica da pa je odliucilase sastat sa prestavnikom zelene transverzale i likom kome je otac ostavio turcima (okupatorima)državu u amanet
Prikaži sve komentare (61)