Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Uranio, zoru prevario" - hairlija nas.
Kakve vakcine. To ce se obrnuti koji milion, dati koju vakcinu Sebiji i uposlenim a narodu trpat vodu
Hehe može vakcine, ali ove naše firme na Autoputu da dobiju duple pare. Kina zna sta radi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A Turci i Erdogan nista.!
Mrtav skako nakon vakcine
NOVI KRIMINAL NA VIDIKU, NIJE BOLAN DRŽAVA ZA SVAKOGA
Moguće da se razmatra o mogućnosti mogućeg.
黃哥你好嗎
Ne želimo prljave kineske vakcine.
Sa kim razgovarao. Pa oni su Patroni Srbije.
Pa imas premijera i clana predsjednistva. Rade li oji sta.
Kinezi poceli pandemiju i sad trazi se od nijh spas? uglavnom dva pacova na slici.
Celnik stranke razgovara sa stranim ambasadorom o ekstremno vaznim pitanjima za drzavu i gradjane??? Jel to stranka = drzava? Bakire, ti ne predstavljas drzavu niti gradjane. Da slucajno ne nabavljas vakcine za stranku?
Pa kolko su nas izuli za respiratore da nam daju milion vakcina gratis opet su u plusu na nama.
Eto kinezima su znacajni nasih 10 miliona.
U grupama po 5 osoba sa razmakom od 10 m, kolona je duga 7.5 Kilometara.Koliko je osoba ukupno na pohodu za spas zivih bica u BiH, prema Poljine Hills???
Što su veću diktaturu Zivkovici provodili, to je stanje u državi bilo gore. Zbog toga će narod podignuti veliku revoluciju zbog koje će Elena ,Nikola i njihovih 300 razbojnika zavrsiti na dugogodisnjoj robiji ili izbjeglistvu u Turskoj!
ELENA CAUSESKU Iste godine kada je posjetila japanskog cara primila je počasni doktorat iako se ta njezina diploma i dan danas ne priznaje jer se smatra da je na nepošten način došla do nje s obzirom da nije zavrsila i studirala je xx godina.(ZVUCI POZNATO??) Koliko ono godina i kada je dobila diplomu ????(Bolnica Zagreb?!?)
Vidi gazde njega pitaj on ima s pijace pokupio.
imas marku kaze Bakir daj mu sadake