Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada jedan od tri predsjednika drzave izjavi da mu je drago sto mu je pajdo izasao iz zatvora, jos k'o svi sretni izjavi da ce mu taj isti pomoci da stabilizira prilike u BiH, zapitam se sta je u glavama ovaca koji glasaju za ove kriminalce godinama? Kakav je to mentalni sklop?
Svi ih napadaju i opet pred izbore (uz pomoc par nacionalnih "incidenata") svi ce njima dat glas.
Da da,vidite kako ga raduje izlazak gosp.Radončića,al u kurcu! To je ko zna po koji put izrečena laž? Kad lažu 20.god.kako vjerovati...sad će biti gižnjave bez vazelina...hahaaa
https://www.youtube.com/watch?v=ddAwd2ob6Rk
Sve vas treba pozatvarat, majku vam hebem
Malo u zatvoru.malo na slobodi.i ovo nase tuzilastvo radi prema vremenu.malo hladno malo toplo..
Jedina dilema je- ko je odvratniji,sve ostalo je jasno.
djekna još nije umrla ka*će niko ne zna
Ono izrazilo radost. Pljuc bagro
Kakvo je to pravosuđe, koje dopušta da se u zatvoru sastaju predsjednici politićkih partija, i kako da bude u povjerenja u takve pregovore.
Nikakva je ta država koju zastupaju i vode ljudi van zakona, jer takvi samo gledaju sebe da spašavaju.
normalnu raju će najviše obradovati kad svi vi (bake, čova, fahro, mile, zlatko, itd.) budete dijelili ćeliju
Nasa politicka scena lici na Indijske sapunice. Prvo se pljuvali i pisali grozote jedni o drugima, podmetali jedni drugima a sad se ljube, placu, suza suzu goni. Cirkus, skupa sa nama koji im sve ovo tolerisemo.
šatro... ahahahaha :) Nek si ti njega uveo u vlast, pa uhapsio! Naravno da se opozicija ne hapsi, kakve varalice seoske ahahahaha :)
Ali Hakija nikad nece sa Bara sa Bara se niko ne vraca ...
Ma on se raduje, get a room you two for Gods sake.