Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro žutalju a što smo se cijepali ako ćemo se sad približavati.
Pa da izmetbegovići sebi naprave prćiju a murika dobije islamističku prijetnju u Evropi.
@as83 Moramo jer smo male drzavice i slabe a pogotovo BiH.Ne treba bratstvo i jedinstvo ali ekonomsko zblizavanje mora ako zelimo da rastemo
Koliko je Bakir neiskusan u diplomatiji vidi se u izjavi o granici. Premijer Orban je izjavio da u Begrad nije došao da radi nego da je došao da uveliča inauguraciju a Bakir pominje nekakve granice. Ne znam samo gde to Srbija i federacija graniče.
Čović je istakao da udruženi zločinački poduhvat nije posao tribunala ni domaćih sudova. Pusti ba BEograd gledaj šta ti sluge Beograda rade i pričaju o Sarajevu A u Sarajevu više hrvata nego u Čapljini i Stocu, a ti nisi tužbu podnio SUDU PRAVDE ZA AGRESIJU NA BIH !! Fuj !
Bolan Bakire sto uze ustipak sa ovala,pa bolan Ramazan je..zadnji ti bio..
mrs u pm
Bake poturceni srbin i cetnicki vojvoda se dogovorili o nasoj budocnosti 😂😂😂😂 Koja rezija??!!
Živkovici ce nas unistiti prvo Alija pa ova splacina..
Primili smo cestitku od Vucica uoci Ramazana u Zemun-Polju,neznam sta ti je sada upakovao,vrijeme ce pokazati...
Kada Srbija prizna da je saucesnik genocida u Srebrenici, kada isplati ratnu odstetu porodicama ubijenih u Bosni. Kada javno donese u Skupstini rezoluciju o genocidu u Srebrenici i isporuci sve osumnjicene Bosni radi sudjenja za ratne zlocine, te kada prizna nezavisno Kosovo, onda se moze govoriti o nekom pomirenju. Do tada ne mozemo. Usput pozvao bih Bosnjake da ne kupuju srbijanske proizvode da se ne finansira velikosrpska hegemonija na Balkanu. Imamo nase proizvode, srpsko nam ne treba!
Sramota me ko me predstavlja!
Loše nas je krenulo kada su nas poveli ovi lažni Bošnjaci iz Srbije kao što su Izetbegovići, Ganići, Halilovići i ostali. Jer to su sve Srbi od glave do pete. Oni kao pravi Srbi uvijek vode neke svoje privatne ratove sa Srbima. Bošnjaci su s ove strane Drine.
Bolje ti sredi ovo da nam turisti dolaze i potrose koju marku...moj kafic procvjeta kad turisti navale ZAto mani se tih demagoga preko drine koji bi te najradije skratili za glavu...prihvati se posla od kojeg mozemo imati koristi
100 hiljada radnih mjesta hahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahhaahahahhahahaahahahahahahahahahah
Radi na poboljsanju zivotbog standarda gradjana Bi H pusti ti odnose sa Srbijom .....zapravo nahrani kerove u nista ne diraj!
sta bi sa kladionicama-dogovorio se sa covicem u talu!sta bi sa tuzbom za agresiju-minirao je, vukao do zadnjeg, dao levatima fol da nesto kao vode to, samo pokrali pare itd..covjek je zlo i izdajnik
s obzirom da si kosovac kao i babo ti kojeg su vrbovali dobrica cosic i ostali kad su ga izvukli iz zatvora, ti si vec dosta uradio za njih.daj mi jednu politicku ili bilo kakvu pobjedu koji si izvojevao za bosnjake ili za drzavu u bilo kom mandatu
Pamti sve pa izadji na izbore i skinimo ih sa vlasti. Dosta vise Aljove gamadi
Haha iii haha.. svaki dr komentar suvisan