Komentari (293)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam za Arminku Helic za predsjednicu BiH. Zena iz Britanije odradila vise posla nego citava poslijeratna SDA.
Tako je Zivkovicu. Dodik ce vuci konopac dok ti ponovo ne pobjedis na izborima. A i on sa tobom. A izgleda pomoce ti i SDP tako sto ce srusiti trojku, koja ima 10-12% vise glasova od tebe i ciji zajednicki kandidat bi imao jos i vise glasova od tebe.
Nikad čuo.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ne daj Bože sutra da zarati, prvo treba vas SDA bagru očistiti pa onda dalje krenuti u oslobađanje Bosne i konačne pobjede 🇧🇦
Slazem se , i dodao bi i to da je Baki prije par mjeseci spomenuo da je nekada dobar i golf ili kakva druga krntija kada treba pobjeci , prica raja da je sada pravo gospodski sebi sredio sef u centralnoj banci
Zašto je otišlo 100 000 naše djece vani Bakire?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Gdje su pare Bakire, pokradene i u ratu i u miru?
Lijepiš se sada na tzv probosanski blok da sačuvaš svoju guzicu, jer vidiš da vam svoj trojici vrijeme ističe.(Iako, moram priznati, da ni taj blok nešto ne vrijedi).
OS BiH? Pa u slučaju rata, ta institucija će nestati brzinom svjetlosti, a ti to kao ne znaš? Smiješno...ili tužno?
Ovaj opet radi na tome da Pokupi lovu od dijsspore ko 93. Cuj fond. Ko ce biti blagajnik. asim Sarajlic? Jel ovaj ozbiljan
Bijedni ste vi BiH etno-nacionalisti.......
Narod se boji sa razlogom. Morate početi konkretno raditi na odbrani i naoružavanju. Dajte onima koji hoće osnovnu obuku. Organizujte miliciju kao što su to uradili u RS.
Pa bakire ti njega povuci za...
Kad konopac pukne...popadacete na guzice obojica😂😂😂😂
Komunjare tiše malo :)
Dok neki se fotografisu na plazama Dubaija i slikaju ko manekeni na expo ovaj čovjek radi.Mozda neki mislilac i mudar ko babo ali nije ni ološ ko konakovic i forto.Moj glas ide ili tebi ili komšiću .
Bakire realno svi ste vi onakvi ili onakvi lopovi ali u ovome sto si reko moj glas imas samo ostro i britko, pa dokle vise. Tzv heroji nasi nase komsije lahko je po staricama zenama i djeci kad.tad doci ce vrijeme. BGM ja spreman.
Pusti lave da SDA vodi Bisera Turkovic, veca muda ona ima, ha ja!!
Amerika, Rusija, EU. Daj hapsite ove starohane i dajte neki zakon da se u ovoj zemlji politikom mogu baviti samo ljudi do 30 godina starosti. Hapsite sve do jednog starohana molim vas hehe
Hahhahah samo nastavite sa kmečanjem
Bakire care, trebami biti spremni na sve. Treba nam mudrost, hrabrost a bogami i oruzje i vojna brzina i vojna sposobnost
Nažalost neki sljedeći rat u BIH vodili bi ili plaćenici ili vjerski fanatici odnosno miltantne organizacije s Bliskog istoka. Armija BIH više ne postoji i niko na bilo koji način ne može vratiti patriotizam, relativnu obučenost i multikultirni sastav ARBIH. Nekim slučajnim početkom rata izronili bi najmračniji likovi i vjerski militanti koji sada obilaze Igman petkom a o tome znaju sve i službe i znaju zašto im se sve tolerira - zbog rata.
Ono što se BIH može desiti je tzv "slučajni rat", incident velikih razmjera nakon čega ne bi bilo povratka na staro. Rat u Siriji nije počeo nekakvom pobunom naroda već je 2009 godine, dvije godine prije rata u tu zemlju "uvežen" kritični broj militanata da započnu rat. Narod bilo gdje da odete je uglavnom miroljubiv, brine za svoju porodicu i to je sve - narod ne počinje rat.