Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolan Bakire pomiri se sa cinjenicom da neces biti u vlasti...ili je strah kada odu Osmica,Sebija i ostali direktori agencija....radi guza ko meduza...
Bakire da ti je jasno da nema suprostavljanja nego treba da se dogovara možda bi i bio u vlasti i poslije ovih izbora...R.S. je faktor u BiH koji svi mi htjeli to ili ne moramo uvažiti ,a isto tako imaš i treći konstitutivni narod koji moramo htjeli ili ne uvažiti ...isto i oni tako nas ...znači samo nam dogovor preostaje ništa drugu...naravno ispod neke crte se ne može a to što ne može ostaviti za poslije možda nekada bude moglo.
To bi bilo sasvim ok da se sa druge strane ne nalaze ljudi kojima je cilj treći entitet i otcjepljenje od rs a takođe i svako umanjenje i obesmišljavanje uloge države
Po užurbanoj i nervoznoj reakciji hadžije Konakovića vidljivo je da su pristali na sve uslove koje im je još javno postavio Dodik kako bi ih uzeo u koaliciju i vlast na nivou BiH. Prvi put još od perioda rata se bojim za opstojnost države BiH, jer za pregovaračkim stolom sjede nerazumni diletanti željni vlasti i privilegija bez obzira na cijenu koja će biti isporučena, pa bila to i država BiH i nju će prodati za svoj lični interes. Izdajnici Osmorka.
Narod je izabrao SDA a vi radite šta god hoćete,ima li demokracije i ako želite da Bošnjacima oduzmete pravo glasa kao većinskog naroda kažite nam otvoreno ebali vas Dodik, Čović i osmorka
Vidi Gorstaka guster pravi nosonja!
Nikad vise SDP. Niste ni poceli, vec ste skinuli gace. I vi i konakovic jedva docekali da se naslonite na zid za koju paru
Mrzim bakira al haj budite realni, jel to covic-dodik bolja kombinacija??? E moje budale.. ide osmorka brze od SDA na smetljiste historije.. samo prodajte i pedalj bosne!
"Ista kuhinja kuha i u CG i u BiH, čak je i sistem masovne manipulacije identična. I budalama je jasno da se regionalni odnosi na Balkanu pokušavaju riješiti interesno USA i Rusija preko leđa CG i Bosne i Hercegovine, favoriti su očigledno Srbija i Hrvatska. Ne bi bio prvi put da se velike sile u jednom dijelu svijeta politički ne slažu ili sukobljavaju, a da u drugom perfidno kolaboriraju i dijele interesne zone uticaja preko leđa treće strane." dr. Z. Begić
Nikolaidis: "Na fakultetima će se izučavati predmet “Uticaj antikorup. borbe na stvaranje Velike Srbije – od “Afere Agrokomerc” do danas”. 80-ih g. BiH je rušena i pripreman rat kroz “korupc. afere”: od Agrokomerca do “vikendica u Neumu”. U to vrijeme, na sličan način velikosrpski nacionalizam rušio je i crnog. vlast: ljude koji su bili sveci u odnosu na one koji će doći. Proces stavljanja CG pod kontrolu Vučića takođe je tekao u znaku “antikorup. borbe”.
Gadi mi se vise Klix, a ne zelim bit mazohist. Bye
Nije realna jer nema podrške SAD i EU.
A tko je taj Bakir?
Nevjerovatno da ce u vlast snsd i hdz blokatori vih reformi pa i onih koji direktno pogadjaju narode. Zar je SDA stvarno problem a ne oni?
Problem je sto se demokaratija promjene treniraju kod Bosnjaka..dok druga dva narda glasaju za iste..za one.kooji polako ostavaruju njihove ciljeve tu je citava tematika Izdajnistva..
Na sve nacine se otimate da bi i dalje bili u vlasti , pa jes mucno biti opozicija , ja pozdravljam stav osmorke da su ovo uspjeli da izvedu !
Ma bakir se prepo haos
Neka je obični politicki diletant
Glasalo za SDP da bi se kutarisali SDA. SDA i treba da je sama i bez vlasti.