Bakire da ti je jasno da nema suprostavljanja nego treba da se dogovara možda bi i bio u vlasti i poslije ovih izbora...R.S. je faktor u BiH koji svi mi htjeli to ili ne moramo uvažiti ,a isto tako imaš i treći konstitutivni narod koji moramo htjeli ili ne uvažiti ...isto i oni tako nas ...znači samo nam dogovor preostaje ništa drugu...naravno ispod neke crte se ne može a to što ne može ostaviti za poslije možda nekada bude moglo.
To bi bilo sasvim ok da se sa druge strane ne nalaze ljudi kojima je cilj treći entitet i otcjepljenje od rs a takođe i svako umanjenje i obesmišljavanje uloge države
Po užurbanoj i nervoznoj reakciji hadžije Konakovića vidljivo je da su pristali na sve uslove koje im je još javno postavio Dodik kako bi ih uzeo u koaliciju i vlast na nivou BiH. Prvi put još od perioda rata se bojim za opstojnost države BiH, jer za pregovaračkim stolom sjede nerazumni diletanti željni vlasti i privilegija bez obzira na cijenu koja će biti isporučena, pa bila to i država BiH i nju će prodati za svoj lični interes. Izdajnici Osmorka.
Prikaži sve komentare (187)