Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bujrum sinko, onda se ti jedini tamo u Sadnzaku, lijepo nauci srski, ne moras biti bolji od Ganica, no budi makar na njegovom nivou. Zelimo ti sretan put, a nas stvarne gradjane Beha ostavite na miru.
Ajoj, ovaj ide tatinim putem... daj ljudi dokad cemo biti ovce ovim idiotima? Vidite da covjek zraci husackom politikom odvajanja naroda.
ti si dusm.anin ,hahahhahah crk..niiiii
Ma da, jedinstvo vam je bas jaca strana. Stvarno se ima na sta biti ljubomoran. Jedino su Muslimani u BIH ratovali izmedju sebe, jedino Muslimani prelaze u druge vjere, Muslimani iz Sandzaka vas se gade, Alija vas uveo u rat u kom ste sve pogubili, poslijeratni politicari vas ekonomski i svakako drukcije dokusurili, ma super vam je, ja crkoh od ljubomore
volim jedinstvo , tome svi Boš.njaci moraju težiti, pa nek cr.knu dus.mani od muke,,,,,