Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podvala zvana „bosanski islam“ Ova fraza se vrti u nedogled još od rata, no najčešće niko od njenih zagovornika ne želi da objasni šta bi to bio „bosanski islam“ i u čemu se to sadašnji bosanski muslimani razlikuju od onih „starih“ za kojima oni tako mnogo žale. Zbog ovoga je važno istaći i podvući da ne postoji „bosanski islam“. To bi značilo da postoji i američki, afganistanski, turski itd... Autor: N.S. (SAN) http://islambosna.ba/vijesti/vijesti-bih/30444-podvala-zvana-bosanski-islam
Zamolio bi gospedina izetbegovica da se zalozi za vracanje pravoslavnog hrama AJA SOFIJE u Istambulu njegovim vlasnicima.