Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da ovaj Issa ne cita Sarajevo X . O kakvoj on podsci naroda BiH govori. 90% citalaca , specijalno ukljucujuci Srbe i Sarajlije jos uvije podrzava Gadafija.
Obratite pažnju na izraz lica ovog lika u pozadini!
ZIVEO MOAMER GADAFI ZIVELA LIBIJA!
Mozes li zamisliti koliko ce naplatiti za ovaj potez. Jedan stisak ruke i milioncek u padje. A mi da se glodjemo cccc
Hop mala bosonoga ,kako mozes bez onoga!
JEL TO naredjeno d a se priznaju teroristi, e imamo drzvau boze sacuvaj , DODIK JE PRAVI LIDER Valjalo bi da je DODIK BOSNJAK.... Pozdrav Banja Luci... A ove izdajice iz Sarajeva boze sacuvaj.
Prijatelju moj... Ja sam Sarajlija, ne bas od prije \'45, ali to nije ni bitno. Podrzavam Gadafija u mnogo cemu, a hoces da znas zasto? Zato sto je Gadafi donio prosperitet Libiji kakav nije nikada imala. Stvorio je rezm u kojem je svako imao dovoljno. Svako je imao besplatno zdravstveno, pravo na stan i sve ostalo. Stvorio je od Libije najbogatiju drzavu u Africi, koja sada ima 13 000 $ BDP po glavi stan. (sto nije nikako malo). U Libiji su se svakodnevno gradile stotine zgrada, nasi ljudi su imali posla tamo. A na kraju krajeva, sve intervjue koje sam vidio u kojima govore obicni Libijci govore o tome kako im je dobro. A na kraju krajeva, podrzavam ga i zato sto se sve ovo desava jer se nekome da izvinete digao u NATO-u.
gdje se sakriše balyinski štakori s 22% rezervata? nešto su se razbježali s ovog članka.
Pomozi svom narodu bakire,toliko ugrozenih porodica imas u bih,I sredi malo stanje u svojoj zemlji,a njih mama pomognu oni koji Su ih nahuckali
Naravno da ima podršku BiH, koga je briga za Srbe i sarajevske kompleksaše. Stare i prave Sarajlije (prije 45-e) kao i ostatak BiH je kontra Gadafija, Asada, Kim Yong Ila i ostalih Kmera. A Srbi nek se nadaju poslu u Libiji.
ovaj u pozadini je gej
Dobro se izvukosmo... Sad ocekujemo angazmane u Libiji
Tip iza je iz filma Alibaba i 40 razbojnika.onaj blagi teleci osmijeh je nabacio jos u ulasku u avion u Bengaziju.
Jeste.(-: Ko da mu se neko ponajke u stau....
EEEE BAS JE VRUCE......:)
Safet Susic - Pape, selektor BiH