Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oj livado, ovo livado ti bas lezi jer to sto pises nebi ni ovca napisala jer i ovce znaju da treceg nikad nece biti, ja bih najvise volio da je BiH sastavljena od 5-7 kantona i da svi narodi imaju ista prava kao i u vecini normalnih drzava. Nazalost nakon sto su Hrvati zajedno sa Srbima pokusali istrijebiti Bosnjake i pocinili zlocine kojih bi se i Hico postidio trebat ce puno vremena da BiH lici na druge normalne drzave gdje svi imaju ista prava da biraju i budu izabrani. Dok je Bosnjaka niti ce biti treceg niti ce biti dodine drzave to budi siguran jer je i jedna i druga ideja retrogradna i nemoguca nakon ovolikih zlocina.
Bakir je kriminalac......
Evo jednostavnog prijedloga za izbor clanova predsjednistva. - 3 clana - Jedna jedinstvena izborna jedinica na cijeloj teritoriji - Smije se prijaviti bilo ko, stim da mora se odrediti kjojem konstitutivnom narodu ili ostalim pripada - Iz kojeg entiteta dolazi - i na kraju prva 3 po glasovima se uzimaju i to po pravilima da moze biti samo po jedan iz reda nekod naroda / ostalih i 1 rs 2 F Bosne i Hercegovine - Onaj koji ima najvise glasova postaje predsjedavajuci predsjednistva(primus inter pares) Ovaj prijedlog odgovara svim demokratskim nacelima i zadovoljava sve zahtjeve.
samo vi dogovarajte a cijela BIH GORIII EEE MOJA BOSNO POHARANA
Evo tko blokira europski put BiH, SDA treba zaobići na svim razinama
dobice k....a ne entitet, mrsh pod kamen gusteru smrdljivi
Bakir Izetbegović = vođa mafijaškog klana u Bošnjaka i terorist
@dakle Džaba sikćeš, komunjaro. Vi ste svoje odsvirali. Nikad se više nećete vratiti na vlast.
@ oj livado ...misliš čovićland ?
Kucnuo je cas braco da dobijemo treci nezavisni entitet na celu sa jedinstvenim H.rvatskim Mostarom.S.mrad sa lijeve strane Neretve ce sa godinama izlapiti.Stop baHlijskom preglasavanju
...ovo je privatna prćija dinastija izetbegović, čović, dodik i pratećih podrepaša...
ostajemo u begovatu, samo nece to ozvaniciti da moze pricati o 100% bih koje nema odkad mu babo dade pola zemlje rs-u, zna to i on, ali prica kako su srbi i hrvati za sve krivi drzi nas na okupu u toru i tako su sve zlatne kasike na broju, a gladna stoka jos nije sita begovatskog jarma e neka, tako i treba stoci, glasajte za takve, bujrum
BIH treba jednog presjednika drzave previse je administracije na svim nivojima