Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta ti ko ima pomagati, debilu. Nisi sposoban 3 mjeseca nabaviti vakcine i imas obraza nesto reci a furas se da si ti neko u bosnjaka. Isti si i ti i sva fukara bosnjacka nesposobna koja glasa za SDA.
Sadaka u ratu, sadaka poslije rata. Yebo li te babo diletant
Nesposoban, kako će vam pomoci kad sve pokradošte. Nisu ni oni ovce više.
Nista drugo ni nezna .
Spodobo nesposobna
Ajd ti u avg.na pelcovanje! Ili zovi Toraboja.
Izetbegoviću dragi, za šta vas plaćamo toliko? Ovi ljudi moraju vratiti pare koje su godinama uzimali za izluđivanje ljudi!
Slunto...
Posalji Halidu da donese vrece zlatnih vakcina
Prosjaci!!
Jadovi kesarski nesposobni, smo kukate kako bi sta isprosili, furde. Brukate svojom nesposobnoscu sav ovaj narod koji vas, ko zna zbog cega,trpi. Nemoguce je da smo fakat toliko glupi.
Milion vakcina za moga Bakira, molim vas :)
Bradonja samo kamice i moli ko i caca mu,mozes li ista sam ikada uraditi smradu jedan?
Jednu vrecu vakcina za moju kcerku...familija koja samo prosi.
imas drugih problema da resavas. Vacine i netrebaju.
imas drugih problema da resavas. Vacine i netrebaju.
faca si ti,ima da pošalju jučer.