Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugledajte se na lidera Bakira ako zapuca svi u trezore.
Komadant sefa Narodne banke!! Bosanski gazija, nas preCjednik Bakir!
Ja kao mladi covjek, Akademski gradjanin, i covjek koji ce predstavit takvih 90%, reci cu "Bakire, pokakim ti se na stranku" , a i ovom dis2 u carap
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
nedobog da se nastavi vas maraton..............
bakire lazovcino jedna siti smo mi tvojih lazi
@Ramoni ne samo njegovih
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo nije omladina koliko ja vidim sve oni nasi lopovi
E ako se ostvari ovo što im Bakir želi Muslimani ili Bošnjaci kako ko voli budite sigurni da ćemo za nekoliko godina MORATI, novopečene bogataše ljubiti u ruku a oni će se nama smilovati i dati 50 pfeninga za koru hljeba. Samo polako, vidjet ćemo, zar nam nešto ne govori i na silu donesen novi Zakon o radu (protiv radnika) postajemo roblje, u stvari mi i jesmo roblje, već Naravno jedan dio dupeuvlakača se izdvojio i hajrovao i oni se sa ovom konstatacijom ne slažu jer im ne ide u prilog
Bakire smiješ li prošetati čaršijom bez pratnje, smije li Šćepo I vaše svite i skutonoše?
"Moja porodica delimično je preobraćena u islam, ali je i dalje praktikovala pravoslavlje. Niko u mojoj porodici nije ispovedao islam. Ja nisam preobraćen, ja sam samo kršten”, rekao je on. Najnovija izjava Nemanje!
On govori o svojoj porodici, pa?
SDA – „Sestrići, Dajdžići i Amidžići“ Kako se po porodično-stranačkoj liniji “nasljeđuju” funkcije? Dr Crnkič je autor BALKANSKOG BESTSELERA: TAJNE USPJEHA i pazi nije zajebancija : PAZI VUKA KOJEG HRANIŠ ! ----------- http://www.krajina.ba/131598/po-babi-i-po-sda-u-kako-se-po-porodicno-stranackoj-liniji-nasljeduju-funkcije/ --------- http://www.magazinplus.eu/clanak/kakva-pljacka-kako-je-sin-zahidov-dr-kenan-crnkic-napisao-knjigu-7-tajni-uspjeha/ ----- Tajna uspjeha islamske omlatine !
Nek si reketasu i ucjenjivacu Fahri dao da bude novi lider Bosnjaka. Nek se oni bradati vehabije sinoc na FACE TV pozivaju na tebe i SDA. Tako ste fuj, bice vam ucjenjivac Fahro novi lider.
samo dobar snajper i redom pobit gamad i kompletnu familiju zene djecu, ne samo sda stranke nego i ostale....nakon 4-5 guzonja bas bih volio vidjeti kako bi se situacija mjenjala rapidno
Šta BiH čeka na kraju maratonskog političkog diletanstva! Atletski maraton je 42 km, ako je politički 42 godine, šta će biti za 17 godina, 2032..Ako se taj vaš "maraton" ne promjeni tempom i sadržajem, izvjesnije je da ga nećemo izdržati i da ćemo nestati raseljavanjem po Evropi i prekookeanskim zemljama...a Sarajevskim poljem će jahati beduini na kamilama...
Izetbegović poručio svojim mladima: Budite jaki, da definitivno završite lopovsko - robovlasnički maraton koji je SDA počela!
beeeeebeeebeeeeee....Bakir...beeeebebebebebbbeee...SDA...beeeebebbebbbeeebebeee
Sad ce mu brzo pomrijet ovi stari sto su ga do sad birali pa konta mlade izvarati sad...Brat nema obraza stvarno...Jadna nasa zemlja bosanska ionako nemamo vise ni puno od nje kad si navuk'o arape a Bosnjo jedva docekao da rasproda...Aferim!
Ko o čemu, kurva o poštenju :P
Ovaj dis2 isti onaj levat sto je rekao Dodiku cuvaj ti nama rs ,a nema covjek sta da jede
Budite jaki ali molim vas nemojte završavati ovo što je počela SDA i njima slični,tj. našu propast. Dignite se,učite i svojom pameći porazite ove idiote što nam život uništavaju decenijama.
ima malo istine u lijepim pricama ali ce nas bosnjake muslimane unistiti kriminal i korupcija. ti i tvoji predhodnici iz svih politickih opcija ste ucestovali u instaliranju kriminala i korupcije da bi se lakse materijalno obogatili.
zbog vaseg materijalnog bogastva kojeg ste ne zakonito stekli u ratu i za ovih 20g posle rata, doveden je u pitanje opstanak bosnjaka muslimana na ovomim prostorima.ovo je cinjenica i vidi je i posljednji laik.