Komentari (492)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Baka, samo uslovi :)
kakva volja srpskog naroda?ti zaista imas problema u glavu.podrsku ima samo onaj ko skupi 51posto.ako dodik moze skupiti 51posto neka formira
nek lobira izetbegović za oslobođenje karadžića iz haaga, da doktor rale i njegov sds izvedu bejha na pravi put.
PRIKAŽI ODGOVORE (47)
Bake je poziv koji se ne odbija :D
...i poljubac u pečatnjak :)
SDA je (skoro) prava muslimanska stranka i kako takva ne bi trebala nuditi nikakve ustupke ćafirima a pogotovo ne ustašama jer su ustaše već na koljenima ! Riješimo problem zapadnih susjeda a onda pređimo na daleko teži problem istočnih komšija !
Čović potpis mijenja, ali namjere ne: "Jugosloven koji se potpisivao ćirilicom, ne može biti predstavnik hrvatskih interesa u BiH" - See more at: http://goo.gl/DCz8OM http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/3341-Covic-cirilicom-stavlja-tacku-Hrvate-Bosanske-Posavine.html ---- http://www.***/politika/53115-covic-potpis-mijenja-ali-namjere-ne-jugosloven-koji-se-potpisivao-cirilicom-ne-moze-biti-predstavnik-hrvatskih-interesa-u-bih.html
SDA je (skoro) prava muslimanska stranka i kako takva ne bi trebala nuditi nikakve ustupke ćafirima a pogotovo ne ustašama jer su ustaše već na koljenima ! Riješimo problem zapadnih susjeda a onda pređimo na daleko teži problem istočnih komšija !
joha>> PA... MOŽDA PREBJEĆI U hdz KOJI NIJE ZA BiH. bAR TAKO SE DOGOVARAJU IZA LEĐA ONIMA KOJI SU POMOGLI DA BUDU POSLANICI!
FAHRA >>> DA TI bAKE NIJE MALO U ZAMCI DF-A??? ŠTA MISLIŠ?
Hercegovac92>>> čOVIĆ ĆE SAM SEBE DOTJERATI U ĆOR SOKAK! OVI IZ MZ GA SAMO POSMATRAJU - TAKO DA MU KARAMARKO MOŽE BITI IZUZETNO SLABA POTPORA! IZAĆI ĆE VIDJELO DA SA mILETOM LOPUŽOM I MA I NEKI DRUGI PAKT!
Dragane Covicu bolje ti je prihvati ponudu, inace ces naci konjsku glavu u krevetu:)
Brinu bakira tri SNSD-ove i 4 HDZ -ove ruke u domu naroda,jer ako one ostanu spuštene svaki potez vladajućih pada u vodu.Ali sami to traže, jere po svemu sudeći slijede nam još 4 godine bez pomaka.
Bakire ne palamudi bez veze. Nista ne mozes napraviti bez HDZ-a. Moras se dobro isprsiti da bi pridobio HDZ u koaliciju i samim ti da ti dobijes vlast. Ovako sada nemas nista pa mozes pricati do sudnjeg dana kako si fantasticno pobijedio na izborima a vlast ne mozes formirati.. Covic je tebi potrebniji nego ti Covicu. Da bi Bakir dobio vlast, mora nesto jako krupno obecati i dati Covicu. Kako? Po zakonu! Kao i do sada.
Rusija na Mediteran, naravno Neum.
Hmmm...sad se maske moraju skinuti ...to je problem.
Do jucer bio Zakir. Danas je vec odmilja Bake! Hehehe Ovcice male slatke! Nama tri rata ne bi pomogla!
sjooo faca lopovskih. FUJ
Jao jel se meni čini. Jesul ovo banane na stolu na zadnjoj slici. Jaoooo jedite majmuniii. Bravo ko je ovo servirao :D
Al im ga bake slozi svima hahahaha...
Bake nikome nista nije slozio. Ali ce zato svi ovi ostali da doooobro naplate od Baketa ovu koaliciju. Bake jedino ovako sa koalicijom moze da formira vlast. I opet ne moze bez HDZ-a.
a u pozadini rekao hercegovina je tvoja kao sto i jest manji su tamo u hercegovini bosnjaci od miseva