Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrš ljigo uništio si državu i vlastiti narod.
Bakir Izetbegović 2022-2026! ⚜️💚✅🙋🏻‍♂️
Mi zdravi ljudi ZELIMO SANADERIZACIJU, zelimo da vidimo jatake Kajmajkovicke u zatvoru. Zelimo da vidimo Novalica i vrh klike koja podrzaje Novalica u zatvoru. Zelimo da im se oduzme haram imovina kojom unose nemir u drustvu. Zelimo da napuste nase vjernicke redove. Slabo kad u dzamiju dolaze ali kada se dijeli drzavni plijen onda se kriju iza vjere.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sto nisi doso na debatu
Jer je kukavica!
Nije imao poznata pitanja unaprjed, kao zadnji put.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja sam sebi nasao posao u drugoj drzavi ,da sam cekao kada ce se vlast promjeniti nebi me bilo. A ko god na vlasti bio isto ce biti .nebi se zvalo g..no nego pas se p..ro.
Ne mogu vjerovat od rahmetli Alije samo nas ovaj šljam bakir (ne zasluzuje ni veliko slovo na imenu) zaduzio na svim mogucim stranama da ne pricamo o pokradenim parama i diplomama. I on sada prica kako su ovo naj vazniji izbori od rata pa sta si radio do sad za ovim 15_tak 20 godina otkako si na celu stanke??? Daboda ti meni zavrsio u KP Domu Zenica a ne u onom novom napravljenom za politicare u Sarajevu
Odakle dovlačite ove face
Šta sve možeš kupiti za 20 KM ccc
E moj dedo grliš lopova koji te potkrada. Ostario si a pameti nisi došao.
covjek ima fetish na rat nema dana da ga nije spomenuo
Pa ne zna jadan kako je biti u ratu nije dozivio sta ces treba ga malo poslat u Ukrajinu da proba ...
Pa mozes njima prodavati pricu... na slici svi preko 65+ samo ti i glasaju za tebe ljigo
najvazniji za tvoju guzicu
Bilokoji bošnjački kandidat će radije pričati o masovnim grobnicama, lošim komšijama, retrogradnim snagama, opstanku.. Nikedan ne govori o BiH kao zajednici tri naroda. Nijedan ne nudi ekonomska riješenja, budućnost. I to pali. Sad ko je tu glup?
Pomest ćemo te, MI MLADI! Ne brini!
Cupi nije na duel došo računa na seljake 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja zelim da se zahvalim ovom gospodinu, da njega i njegove politike nije nebih sad radio u Njemackoj za i vise neg solidnu platu, a inace bi radio u svojoj drzavi za normalnu platu da se moze porodica prehranit, ovako ide trbuhom za kruhom kao i sva ostala omladina, vise nema ni u kaficima omladine, to je sve otislo trbuhom za kruhom, svaki dan se ispraćaju autobusi avioni... Tome bi trebalo stat u kraj i omogucit omladini da funkcionira u svojoj drzavi.
Bakir o ratu, Sebija o masovnim grobnicama, sram i stid da vas bude! Zbog političkog govora o masovnim grobnicama treba narod da vas kazni ni na slici da vas više ne bude. I ono ogledalo bi da može od sramote puklo kad se pogledate u njega. Za sve one ubijene šehide čije kosti još nikad nisu pronašli HARAM VAM BILO
Zajedno idemo da vas se konacno rijesimo!
To da su ovi izbori najvažniji od rata je govorio i Izetbegović stariji od 1996. godine. Jel nije barem nešto novo mogao smuljati, i marketing mu je za onu stvar.