Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek su oni zauzeli helikopter, a vamo nigdje netreba,,...mamu vam.
......a šta imaju gledat u takvim situacijama........neka se prime posla i organiziraju pomoć ljudima i sanaciju štete, a novinari neka obilaze mjesta..............
.......neka pitaju onu ženu na krovu sa djetetom kako joj je pa ćeš čuti odgovora...........mi koji smo na sigurnom nikada potpuno nećemo razumijeti bijes i tugu /zajedno/ ljudi koji su poplavljeni.......ne treba njima bakir i nikšić i tko zna tko.......trebaju im djela........
Bakire tom jadnom narodu treba jos samo tebe da vidi....Mrs kuci niko te nije zeljan...
tako bakir obilazi svoju poplavljenu stoka koja ga je izabraala..
Kad vide Bakira narodu ce se jos vise pasti mrak na oci.
Bakire izlazi iz helikoptera i daj ga narodu kojem je trenutno potrebniji.
Izetbegovic opet u svom obilasku,nadajmo se da ce malo vise dati od obilaska.
Izetbegovic je strucnjak inace,zna sta treba ciniti,prosao je on dosta ovakvih situacija.Pa gdje on dodje,moze samo gore biti,kao i uvijek.
Bakir ce iskoristiti svaku priliku da skupi glasove naroda,pa makar to znacilo i da uprlja cipele koje dijeli po pola sa zenom.
Ja tacno ne mogu da vjerujem! krpelj kakav je Bakir se voza helikopterom kako bi IZVIDIO situaciju, a narod umire po krovovima trazeci pomoc !!!!!!!!!!!! GLUPI NARODE !!!!!!!!!!!!
Nigdje ih nije bilo kad je bio onaj veliki snijeg...a sada ih ima svugdje..pred izborna..
Vidi sto i Bake hoce da ispadne fini i odgovoran,hahaah,nesto u stilu Al Caponea kada je otvarao javne kuhinje po Cikagu ,haha.
Da Bog da spontano upali u rijeku i utopili se.
heljp.....heljp.....dajte sadake.... 'b. izetbegovic'
predizborni obilazak poplavljenih podrucja
daj bože da se sruši pri povratku, amin
Prodajem splav s"zlatna vesla :) Bakir Izetbegovic... sifra,zlato:)