Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek koji je sa svojom strankom 20 god pljackao svoj narod,doveo ga na granu siromastva ,nema vala pravo nikome nista da prigovori. Ovo je samo raspianje suplje i pokoje jeftino kupovanje glasova od strane ostrog nacionaliste Bakira I.
Ajde zamisli da si Bošnjak i damoras za nekog glasati za koga bi?
Prvak, ofirna ti prica do bola.......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko je para ukrao poslije rata, da ih sada podijeli Maglaj bi novi izgradio...
tvoja kuca je u federaciji, dobro je zaljevas cim onolika nice
De nas dijeli Baka ko i babo ti
Sa tobom, moj Bakire, dobro je što je narod još uvijek živ i pri koliko - toliko pri zdravoj pameti. Pomest će te na izborima brezovom metlom. Znaš šta se mete brezovom metlom!
U izveštaju analitičara Stratfora povlače se neke zanimljive paralele na političkoj sceni. Između ostalog, tvrdi da se bošnjački političari žele da budu kao Milorad Dodik jer se dive aktuelnom predsedniku Srpske
60 mi je godina i samo jednom sam glasao u zivotu ito za SDA unistili ste tolike gigante firme nosioce za zaposljavanje samo moja firma posle rata imala je 13 pogona ito odlicnih za sve radove od toga 3 u inozemstvu,sve uslove za rad imali smo,sva obrtna sredstva i ogroman nepokretni kapital sve ste unistili od 6000 zaposlenih posle rata dana nema nijedan uposlenik.Necu ponovo glasati nikoga svi ste isti ali neka vas jednom narod i najuri zasluzili ste,vasa sreca pa ste isti svi a SBB najgora.....
@Idemo ludo idem jako, ne placa im nista zna se da je klix pod vodstvom SDA,
@grad na drini, ma hebat cemo mi i tebe i njega zajedno.
pa naravno da ide sporije kad si pokro sve pare za obnovu, i sad nesto baljezgas tu.
pa se neki čude što dodik tvrdi da je rs bolji dio bih...
ovog treba poslati negdje daleko od Bosne, dati mu I para da se ne vrati nikad vise
Dok je SDP na vlasti nema napretka....
Koliko vam ovaj papak nesposobni plaća da ga reklamirate? I sto skidate komentare u kojima se mamala vrijeđa znači ista ste đubrad.
Bakir moli Boga da budu poplave, da se opet može helikopterom provozat. Nema poplava nema vozanja, e bake bake. Vozaj se kad mozes, al do okobra.
Evo sat misle građani Sarajeva-taze snimak https://www.youtube.com/watch?v=mDMxNKjLhxk
Bakire sine Alijin, ne ofiraj se beze, prno si u fenjer...ides na otpad sa zlajom skupa