Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moji bivsi pripadnici Laste ,sta ste dozvolili .Ne mogu da vjerujem da ste njega doveli da prica . Pa jos i ovaj Hadzihafizbegovic , Campara i ostali podrumasi i svi u prvom safu .Neko bi rekao da su oni ratovali i bili pripadnici ove jedinice .Nije mi jasno kako nije stid neke ljude pojaviti se negdje gdje ne pripadaju i s cim nemaju nikakve veze . Pa jos da drze slovo o svemu tome .
Bravo Bake nek si im rekao kako je Lasta.ratovala. Sutra otiđi na Zuc i objasni kako se branila, onda na Olovo i na Bakice. Pa možeš i na treskavicu da se podsjetis Djokinog tornja. Isti si ko moj tetak iz Berlina kad me pitao 96-te pa što niste preko Jahorine išli prema Palma i zauzeli ih. Mrs. Majmune trezorski.
Meni kažu "kako niste uzeli Doboj moglo se prepišat do njeg", šta oni znaju kakva je bila 1. Oklopna brigada VRS i da je bila stacionirana baš oko tog grada
Cemu formiranje Laste ako su postojali Vikicevci?
Borci Odreda "Bosna" su bili automatski specijalna policija, znači nisu bili nikakva policija prije nego što su postali specijalna :D Lasta se popunjavala iz redova običnih policajaca, od nekoliko hiljada običnih policajaca u Sarajevu probrano je par stotina najspremnijih Vidiš razliku?
Da nije bio Alije ne bi bilo ni pjesme:Da te nije Alija ;)
ovo je sve zrelo za psihijatriju
Imate li vi, Izetbegovići ogledalo u kući? Kako vas nije sramota da se uopšte pojavite pred narodom? Niti imate duše, a još manje obraza! Fuj, fuj, fuj!
Hebo vas država,kakva nam korist od nje.
Zivkovicu gadan si brate ko 93.😂
Svatko ima svoju istinu: https://www.youtube.com/watch?v=xKy6hh2z4iQ
ovo je dno dna , kada dezerteri i podrumasi pocnu pricati o ratu akcijama , hrabrostima ..
uvijek bilo. Imam komshiju, kachi po FB nakve patriotske nabuloze, kao da jetu bio cijelo vrijeme. Ljiljane prvi put vidio uzhivo nakon Dejtonskog. MI koji smo prezhivjeli, nije nam do priche.
Rece Sebijina kucna pomocnica..
politicka mudrost alije :))))))))))))
😂😂😂😂😂😂
tako je Bake. nagovori im se.
Zna Bakir sve, on je jahao u prvim redovima oslobodilaca Bosne.
Prisjecam se ja ratnih zbivanja u Mostaru... Dosle Laste da kao pomognu. Poginu odmah jedan, ranjen jedan-dva... pobjegose Laste iz Mostara brze nego sto su dosle.
Najveći uspjeh 4. korpusa u borbi protiv Srba je stažiranje u propagandnom video uradku "slom 4. korpusa" tako da ostavi se ti Lasta
@SabotageU O cemu ti pricas? Kakav slom? 4. Korpus je prezivio i nakon Alijine izdaje. Laste su se pokazale u Mostaru. Brze su otisli nego dosli kad su vidjeli da se tu ratuje i gine.
Bakir o Aliji: SVAKO SVOG KONJA HVALI!
Daj jednu vreću zlata za mog bakira