Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put u 20 godina da se Bakir ponaša državnički. Podržavam potez ali takvih je trebalo biti 1000 u zadnjih 20 godina.
žao mi Dušanke obrijala se i sredila
Hahahha. Top komentar sedmice!! Cestitamo!!
Pa Parlament ne treba ni da postoji, dovoljno je da ti kažeš je li nešto nakaradno ili nije!
Znači ti rekao da je prijedlog nakaradan i sjednica se ne treba održati, e majmune jedan, ovaj Izborni zakon je nakaradan i izbori se neće održati, a ti očekuj od MZ da nešto urade!
Kakav političar maestralan skoro ko genjac.
Naravno jer si im prvo dao mjesto u domu naroda sad se ne smijes pojaviti.
čuj samo nakaradan, a ko biva ne vidiš da čovke kroz priče o prijedlogu tzv. izbornog zakona ekskluzivno zapišava hercegovačko neretvljanski i srednjobosanski kanton. pa zar ne osjećaš obavezu da i ti isto podobro zapišaš.
Ovako su Srbi u Krajini svojedobno odbili
Mogu samo reći svaka čast Izetbegoviću 👍
Bake se ponasa drzavnicki zato sto je pred izbore,da nije dao bi nu sta pozeli. Na ovom ce opet dobit izbore pa ih trpi jos 4 godine
prvi put da ti kazem, aferim ti, klin se klinom izbija
Dvadeset godina Bakir im daje pravosuđe i finansije i opet kao majorizirani.
U svakoj normalnoj drzavi nakon 2 mandata me može se više kandidirati, Kakir ipak kandidira i baš taj želi nešto da svira....
i usran, bolji od ostalih za nekoliko deredža
Apsolutno neodgovorno. Mjesecima su trubili kako za razgovor o ovome treba ići kroz institucije i onda to dobiju tad, kao mala djeca, mi se ne slažemo i zato nećemo doći. Pokazali su svoju političku nezrelost i stručnu neukost da sa argumentima uđu u razgovor i daju neki prijedlog/protuprijedlog.
Dogovorio si ti to bakire, da se ne lažemo.
Jos jedna dogovorena predstava onih koji se vole,za neuki,retardirani i bezvezni bh puk.
@Mili70 nikada ti uz SDP nisi bio sigurno ali vazni je prosipati suplju.Svu ljudi - clanovi ili simpaziteri koji vole i podrzavaju svoju stranku,ma koja on bila,ostaju uz nju i u dobrom i u losem.