Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo predsjednice ... svaka cast na profesionalnosti...
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? KAKVOJ BRTAEEE "Profesionalnosti" ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
gospodin izedbegovic je najbolji kadar sda pa i najbolji lider svih bosnjaka....bosnjacima ce biti jako tesko jer on vise ne moze da se kandiduje u presjednistvo..a tamo ce sjediti dodik i covic..velika se nevolja sprema bosnjacima..velika..bez izedbegovica bakira su otisli u ambis....hrvatska ce preko covica da stopira bosnjake prema eu i nato a dodik ce uz pomoc srbije ekonomski da unisti bosnjake...samo nevjerovatna mudrost i posvecenost gospodina izedbegovica jos uvjek odrzava bosnjake
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I šta? Degenerik će ostati na funkciji u predsjedništvu bez ikakvih sankcija.Bolje da nije ništa ni komentarisao
Dd sad ce da hracu i sabotiraju namazanije. Selimbegovic, Dautbegovic, sve sami ispitivaci pulsa, nepismenost i granica gradjana ove zemlje. Sad nece smjeti da laju preko mreza, nego ce to raditi metodama "odmjerenog napada na tudji karakter" Sjetimo se novinarke ftv koja je dobila otkaz. Jel ko odgovarao, i komentarisao njen slucaj? Nije. Svi sjede gdje sjede. Od sad kad zasmetas, napad na karakter, istekne ugovor i slicno.
Samo otkaz ! Nista drugo ! Bakire i SDA narod vas prati ! Ovo je primjer gdje mozete pokazati da vam je stalo do morala. Islam u koji se kunete ne priznaje nikakve vrste uvrede !
smece na celu gamadi. isto tako i ona dva seljaka covic i dodik.
kome ti bacas ublehe Bakire sto nisi zaposlio borca ili neku drugu sirotinju , napravili ste drzavu sa deset porodica
Sramota je Bakire. Priznaj da nema koalicije pa da raspisemo nove izbore. Halal ti pokradene pare, samo se povuci iz politike, nadji neko drugo zanimanje. Eno, Alen Islamovic se bavi poljoprivredom. Kad moze on, mozes valahi i ti.
Kako je samo ekspesno reagovao!!!! Pravi predsjednički profić!!
za osam godina se možda normalizira ahahahahahaha
SDA-ovskih seljaka i papana po predsjedništvu i po institucijama BiH i FBiH je more, tako da je teško da se ovakve stvari neće ponavljati. Krkan ostaje krkan uvijek!!! Nego treba promjeniti vlast i ova necivilizacijska govna koje je nanio SDA treba otjerati!
Šta se digla ovolika pompa oko dvije žene, kao da su predsjednice, digle dame nos što ih je neko nazvao polovnjačama...i ??? Bolje da više pažnje pridodajete vršnjačkom nasilju i ugnjetavanju djece, nego oko ove dvije hanume, koje, imam osjećaj da se porede sa svjetskim divama... pljuc!
ti izgleda ne kontaš. Nije poenta šta je kome rekao, nego ko je rekao.
da ti neko mater zove polovnjacom kako bi se osjeco a
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jah.......za kaznu ce isti biti prebacen na bolje radno.mjesto malo dalje od javnosti i nikom nosta
nikom nosta cosa nostra
PREVARILA SEBIJA BAKETA!!! Novinari navalili na Bakyja, pitaju ga sve i svašta, provociraju, podjebaju, zajebaju... ali el Bake ima odgovor: "To se ne smije i neće više ponoviti"
Samo otkaz, sve ostalo suplja prica
e vala bas je narod kulturniji sto neko rece. A ko bir ove onda? Neki kenijci ili tajlandjani?
Samo otkaz ima smisla, ostalo je sve mazanje ocij7
to su tvoji botovi smradino jedna
stvarno je poceo konkretnije da govori