Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek uzme 30 hiljada otpremnine, pa uzme 500 maraka platu vecu i tvrdi da ne moze promjeniti odluke, a njegovi SDA-ovci glasaju za usvajanje. Bez glasa SDA se ne moze nista, dakle mozete vi necete, ne mazite narodu oci, nismo glupi!
On naredio kako će glasati i sad se pere.
UHLJUPE TI SI PRVI GLASAO ZA POVECANJE. DEGENU GLUPI!!!!!!!
pu majku vam iebem u pizdu kako vas nije stid nijedne jedine akcize na bilo sto niste ukinuli da olaksate nama gradjanima zivot sad kad je najteze,i na to sve vi uvodite sebi povisicu od 500KM daBogda vam za ukopa trebalo gamad odvratna....narode glupi samo vi i dalje sutite dok nam ne budu iz usta otimali zalogaje!!!
Jedini iskreni
Ma ja...do izbora ugrabiti još šta god se mogne, pa poslije ko živ ko mrtav. Za invalidskih kolica vam zatrebalo klošari jedni..
Zadrzat ce nesto sto ste vi izglasali. Dabogda vam za lijeka trebalo svima ko je ruku digao!
Ti u životu nisi nikada ni feninga zaradio radom, odakle ti pravo da otete tuđe pare daješ u "dobrotvorne svrhe", kupovinu glasova? Ako si musliman jel misliš da je i onaj gore blesav ko narod?
To Bookire karaj svoj narod kad ne možeš Sebiju.
To Boookire karaj svoj nooorod kad nemreš Sebiju.
Težak gad.
Sram te bilo Bakire. Otac ti se u mezaru okreće.
Pa smanji svoju platu na pola mamlaze jedan pa ce cerkina svadbica malo manje da kosta lesinaru jedan
Lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti. Neka, eto izbora brze nego sto mislis Bakire…
Ma nek pobjedi ko god hoce samo nek se sklone vladajuce stranke , pa da vidimo hoce li biti bolje ili gore .. ne mogu nas unazaditi vise nego sda,snds,hdz
Ovaj riđan je sramota ove zemlje. Trezoraš koji je "dobio" od majke vreće zlata, pokrao u BiH šta je mogao, namjestio milionske tendere sestri i zetu, i sada morališe kao daje u Pomozi.ba "sadaku" Bijedniče, to su NOVCI GRAĐANA Bosne i Hercegovine, pa onda NE MOŽEŠ davati u svoje ime nešto što nije tvoje. Samo ti od srca želim, ne trebalo ti.
Pa ne mogu da povjerujem da napada opoziciju za ovo :D
samo naprijed predsjednice🍀🍀🍀