Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta god da je Bakir uradio, ljudi bi srali po njemu. Da je pristao na vlast HDZ-SDA i okreno ledja Komsicu i DF-u, svi bi govorili "Eee vidis, samo ganja fotelje iako ih najvise ima! Bakire lopove!". A sad kad je izasao u susret DF-u i smanjio svoj broj fotelja, svi kazu "Eee vidis, ne zna on dobro se dogovarati i izgubio 3 fotelje! Bakire lopove!". A da je skroz odustao od vlast, svi bi rekli "Eee vidis, samo on cese muda i uziva dok FBiH ostaje bez vlasti i napretka! Bakire lopove!". Sad kad je Bakir predao 3 fotelje radi formiranja vlade, sad svih interesuje koliko fotelja SDA je izgubila i zale se na to. Sta vas od jednom boli cuna za fotelje kad ste ga svi napadali zbog tih fotelja???? Bakir Izetbegovic - Glavni krivac za sve moguce probleme u BiH, jedini covjek koji uvijek bude pljuvan, bez obzira sta god uradio. Cak i da napravi Dubaj od Sarajeva, govorili bi "Eee vidis, boli njega briga sto mi ne mozemo da vidimo sunce od ovih zgradetina! Bakire lopove.. vrati sunce!"
BalkanPrince2 , Kapu skidam do poda i dubok naklon. Nisam ima 100 godina procitao bolji komentar. Svaka cast, i sveko slovo tacno. Bosnjaci samo pljuju svoje, Karadzicu su davno halalili i svim cetnicima ali svojim predstavnicima da ne znam sta urade slijedi samo pljuvanje. Jadni smo brate...
Kraftwerk: Ti krivis samo SDA za sve naopako u drzavi kao da su imali apsolutnu vecinu svakog mandata. Cak ukljucujes SDA u vladi koju je SDP dominirala u zadnje 4 godine. Jel' SDA ili SDP ili DF blokiraju reforme ka NATO-u? Ili drzavne ekonomske reforme ka EU? Ili blo koje reforme na nivou drzave BiH? Jesi li siguran da kocnicari dolaze iz tih stranaka, a ne iz Srpskih? SDA je uradila koliko je mogla u periodu do 2006 godine kada je vlada sve vise prelazila od Federalnih na Drzavnih reformi i tu je bio kraj. SDA jeste puna lopova (Kao i sve ostale stranke), ali kada pricam o ovom slucaju, Izetbegovic je ispao ljudina prema Komsicu i prema glasacima DF-a. Ja kazem da treba vidit gdje vodi koalicija SDA-DF-HDZ, a narod ce ih lahko kazniti ukoliko nece na bolje... kao sto su pokazali sa SDP-om. SDA to zna, jer oni imaju najvise izgubiti kao pobjednici izbora. Ova vlada sigurno ne moze biti gora od SDP-ove vladavine. A sto se tice rahmetli Alije, lahko je tebi glumiti generala u 2015...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bake ima li išta za onaj posao ?
Zar ti nisi otiso spavat?!
Izetbegović o novim ministrima: Trudit ćemo se da imenujemo referentne i obrazovane osobe Kao i ovih 20 godina ranije.
Haha bas se nasmijah.. "trudice se da to bude REFERENTNE i OBRAZOVANE osobe" Pa narode dragi on govori o MINISTRIMA U VLADI ..eto nam vlade... ...blago nama
Cuj "trudice se"?'?!? nema sta da se trudis nego tako treba i da bude.
apsurd
čujte debila, on će truditi !!! Daboda trudan ostao kao jedini svjetski fenomen...
"Trudit ćemo se da imenujemo referentne i obrazovane osobe" - Iskreno, cisto sumnjam. Tesko da ce vam tastina dopustiti da birate pametnije i sposobnije od vas takvih kakvi ste. Balkan je to.
Dok građani BiH gladuju vi se borite za vlast i zbog toga ovom prilikom pozivam sve patriote BiH na revoluciju da ove naše političare protjeramo iz ove naše BiH koju su isti ti političari opljačkali a građane doveli na rub egzistencije.
Polako, nas narod voli kad mu sporo do prstiju do gorijeva. Moze on jos trpiti. :o(((
nipošto to, bakir-paša, dođu li obrazovani i pametni ode ti helać
Dzi ste raja :) Nije me odavno bilo, nisam imao vremena da se svadzam s pojedincima i da kritikujem pojedine komentatore ovdje ali naso sam jednu pozitivnu stvar da napisem pa reko da vidim hocel mi ko sta napisati sta misli o tome... Dakle, Niko ne moze blokirati RS, Dodik mora sam raditi za RS ali ce se morat pomoliti BiH institucijama da ga podrze u nekim stvarima a i ne mora ako ima mogucnosti a to su najprije znanje, novac i podrsku BiH i MZ-a ali on to nema i zato su mu ove zadnje 4 godine :) Meni je zao RS naroda jer propatiti sljedece 4 godine ali poslije dolazi bolje ako Bog da. Niko ne moze blokirat federaciju i ako bi Covic mozda htio jaci su Bake i Komso ali federacija moze naprijed jer ce imati podrsku BiH vlade a a BiH ima svu podrsku MZ-a. BiH niko ne moze blokirati, ni dodik ni covic jer nigdje ih nema zajedno i nemaju vise takve mogucnosti. Nadam se da sam u pravu, sta vi mislite dal je to stvarno doslo vrijeme za BOLJE?
Ovo apsolutno nema ni smisla ni logike. Naime , ako je onako kako Čović zbori , da će ministra imenovati on , a ostala dvojica dati "saglasnost" na " njegovog čovjeka" ( baš se pitam koji li će to do sada nepoznati kompetetni stručnjak ali i pošteni čovjek biti) , onda to nije zajedničko ministarstvo. A , ako je onako kako kažu Komšići Izetbegivić , onda je to zajedničko ministarstvo , znači HDZ nije dobio 6 , nego 5 + jedno zajedničko ministarstvo. Toliko o pregovorima koji su trajali mjesecima , a mogli su biti završeni za par dana . PS Ali bitno se je vozati skupim autima i pokazivati svoju facu sa zadignutom kragnom....
Uz dužno poštovanje komšijama Hrvatima, ispadne da jedan hrvatski glas vrijedi kao tri bošnjačka u federaciji, ili tri srpska ili bošnjačka na državnom nivou, s obzirom koliko je Hrvata u BiH i koliko su i koje resore dobili. Svaka čast Hrvati, to se zove politika, jedinstvo i snaga.
Citajuci podjelu ministarstava cinjenica je da ni za jednu stranku ne bih mogla reci da je dobila posebno jake ministerije naspram druge dvije. Dakle bili su kompromisi i to je dobro. Ali citam opet komentare i cudim se narodu - ja ne znam jesu li pojedini za ovih 20god shvatili da samo kompromisom ima nekog pomaka? Nema veze koliko je kojeg naroda - ako je ista strankau koaliciji ima ista prava kao i druge stranke s kojima dijeli vlast. A iskreno -- cemu i uvijek sumnja. Mozda ce HDZ vise uraditi za razvoj kulture ili zdravstva u Federaciji cjelokupnoj od SDA? Mi se moramo naviknuti na tu cinjenicu da bez kompromisa i dogovora nema ni napretka. U ovom smisli - sad je na biranim da konacno krenu sa radom i pokazu koji imaju plan i koje prioritete u datim oblastima vlasti.
Jel kao sto je dino konakovic
Sta cete se truditi? Zar to ne bi trebao biti minimum? Hebo li te babo u supak, lopovi odvratni!
Truditi se hoćete,no ne možete i obećati haha