Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA pobjedjuje na izborima.. dzaba vam ovi bolesni komentari, covjek izjavio saucesce a bolesnici odmah u napad, svaka cast Izetbegovicu za ovo..
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😋🤣😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😲😲😲😲😲😲😲🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥
Ajd jasno mi je, Automatic je gej, voli da ga odradjuju budale iz SDA, al sto si ti priglup. E to mi nije jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
LOPOV LAZOV
Sve sto si reko je na mjestu Izetbegovicu, SDa i Sefik lagano dobijaju ove izbore, zato sto se jedini i bore za ovu nasu BiH, raspala bi se davno da nije SDA.. moj glas imate...
Izmetbegović u oktobru tvoja SDA kriminalna pušiona
Covjek nizasto, opterecen mnogim aferama i sumljivim kombinacijama. Cudi me da niko do sada nije pritisnuo Kemu Ademovica da progovori jer on ima Zutog trezorasa u sahu, posto su izgleda svasta radili.Opterecen politickim ubistvima, uzimanjem desetina miliona Eura od donacija, privatizacijom i prevarom svog naroda od prodaje Srebrenice sa babom Alijom do prodaje Hercegovine i Istocne Bosne sa zeljom da Bakir dobije Sarajevo.Njegov odlazak u septembru je izvjestan kao i poslije bjeg u Tursku.
Alijin isprdak moze samo u svoje licno ime govorit. Covic i Ivanic ce opet da se usprotive jer njima nije stalo do toga sto je neko prijatelj Bosne - oni ne vole prijatelje Bosne.
Bosna je izgubila i prije neke prijatelje, kao Adolfa Hitlera, Pavelica, Franc Ferdinanda, kao i mnoge Osmanlije. Sve one sto su dosli da okupiraju bosnje su nazivale prijateljima.Uostalom senator zlocinac nije pomogao Bosni prilikom nikakve agresije nego prilikom teroristicko separatistickog otcjepljenja od matice Drzave.
Cekamo ocitovanje covica i ivanica povpitanju zajednicke izjave u njihovo ime.
23% se opet poltroniše.....
veci je McCaine prijetelj bosne nego ti bakire
Čovjek koji je uveliko doprinio odluci da se srbi malko poliju osiromašenim uranom zaslužuje ulicu ili spomenik u glavnom gradu RBiH, Sarajevu !
Zbog svega na Bliskom istoku i migranata koji preplavljuju svijet, Dzoni ce da se rostilja u dzehenemu. Al vidim Smrdi ga hejtaju. Onda mora da je bio dobar covjek. RIP.
Da, McCain je inače bio veliki prijatelj čelnih ljudi u AlQaidi i Isilu. Tako da ova Izetbegovićeva izjava ne čudi.
bakir je kriminalac zivotinja i neprijatelj drzave sad se sjetio Mcaina za razliku od izmetbegovica Mcain je bio istinski prijatelj BiH i naroda u BiH
Jesi gadan uuu