Komentari (533)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
navedi nam Bakire koji su to "konkretni koraci"?! Možda gradnja kuce na Poljinama?! Ili pljackanje svog naroda?! muka nam je više i od tebe i tvoje SDA, i poštedite nas više demagogije!
Naoružaj Bake svoju SDA armiju zlatnim kašikama i napadni temelje mosta potkopavajući ih! Alah je milostiv, pomoći će vam!
@BobaBG čime ćete se vi troprstaši smrdljivi suprotstaviti toj armiji? hrđavim šešeljevim kašikama ?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Pa nevalja kad se suti i ne kaze nista, eto sad ne valja ni kad covjek lijepo izadje i kaze nestoo ovmoj temi. Nema sta, svaka cast za ovo Bakire.
Zaboli me jel on shuti ili prica. Hoce li se kad sta raditi?
Kad kaze nesto? Pa govori evo godinama, sta je sa djelima? Kad ce to doci na red?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne bi me cudilo da je bio kad se kamen temeljac postavljao..bake bake propasti jedna
jadni li smo mi!
Igovorio riječ FLAGRANTNO a nepismeni narod misli da je to nešto jako dubokoumno!E moj Bakire pa nisu svi nepismeni budalo jedna!prolazi i tvoje vrijeme još samo 2 mjeseca imaš pa ako bog da u prdekanu gdje si trebao davno završit.Nema veze nikad nije kasno a 2 mjeseca brzo će proći!
Do sad nisi nista uradio po ovom pitanju, tako da nas ne zanima sta sad govoris. Vrijemeje da dodju sposobniji ljudi na tvoju poziciju i da rijese i ovakve probleme. 🍀
Moze se Hrvatskoj kada imaju podrsku 'jaceg'' mogu sta hoce raditi BiH i bosancima
Ovo mu je neko napisao, ne zna on to sam ... sad da ga novinari pitaju sta je time rekao ne bi se znao sjetiti.
I ova njegova priča će zavržit isto kao ona o tužbi protiv Srbije.Tresla se gora rodio se miš.Već odavno ga niko u međunarodnoj zajednici ne doživljava kao ozbiljnog političara.Zbog toga što on radi stranci nas ne gledaju lijepo.Jedino što on radi je pljačka i bacanje prašine narodu u oči!
Bakir izgleda zaboravlja da su svoje sugestije o gradnji mosta prošle godine dostavili Hrvatskoj i da su tražili visinu mosta od 55 metara i raspon stupova od 200 metara i da je to ispoštovano.EU im inače ne bi dala tolike pare za gradnju i to bespovratno.Ovo što on sada priča je obična predizborna patka i on nastupa u ovom slučaju kao pojedinac iz SDA a ne kao predsjedavajući predsjedništva.za ovako nešto mora postojat konsenzus a toga nema.Nemojte se puno palit bez veze!"
buošnjoki since 1993
neka mosta.. nek gofna putuju svojom teritorijom.
Budalo jedna, Hrvatska gradi na svome i ne gradi branu, nego most. Smije i branu ako želi da joj vanjsko more ne zagađuje uzgajališta školjaka. BiH ima izlaz u Neumski zaljev iz kojeg jedino smiju i u kojem jedino smiju biti obiteljske brodice, nikakvi veliki brodovi. Pitaj u Erdogana da ti dade zemljište u Antalyji pa tamo napravi luku za svoj kalifat ali o trošak bošnjaka, ne deri ni Hrvate ni Srbe.
iskren da budem,..jebes ti sport, muziku, bankarstvo, biznis.....najbolje biti politicar uzimas lovu bukvalno na folusku i maglu,...i dje-ne, dje-ne...kazes kako si zabrinut...al duboko zabrinut
nek mudonja napravi općinski referendum u neumu, sta oni kazu za most... možda će se iznenadit..
477 tradicionalni skokovi sa Peljeskog mosta.
O Pelješkom mostu se priča unazad nekoliko godina. Bake i SDA ništa nisu preduzeli od samog početka. Sada se kao sjetili da nešto kažu. Ponavlja se sve, kao kod zahtjeva za reviziju presude. Spiro, kasno i kilavo! SDA i Bakir su zlo po BiH.