Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi slike iza, Dzaferovic politicki mrtvac, boju ima jos samo da se ukoci... Salko Zildzic predsjednik asocijacije mladih SDA, frajer stariji od Federera... Slika i prilika SDA
Pazi Salke uhljeba hahaha. Pogled mu ne pada sa svog vrhovnog vođe....😅😅😅😅😅
Vaša je zlatna sredina!
SDA- IZDAJA
Sredina je nema slanja ANP sledeće tri godine :),time pada u vodu zakon o odbrani koji su uništili vojsku koja je mogla braniti Bosnu i od Srbije i od Hrvatske Dejtonski sporazum davno propao a nasposobni,korumpirani političari kojima je stalo samo do svoje lične dobiti opet Bosnu goloruku ostavili na milost i nemilost agresivnim fašisoidnim komšijama.
Ovaj je prolupo do neba, on misli da moze solit pamet novim generacijama....Covjek koji gleda samo svoj interes, i bez karaktera... da mi je te vidjeti sta bi pricao da zivis od 500 maraka mjesecno, ili da nemas ni ti primanja...
Ti si majstor.
Posto nemaš savjetnike da ti ja dan savijet.Kaze se "nema pobjednika pobjedila je drzava Bosna i Hercegovina" SOS ili PUP.
OK, dogovor kucu gradi...ali odose celjad iz nje. Sad radite da se gradzanima na ovim prostorima konacno ukaze svjetlo.
Iskenjam se na bih politicare
Vas trojica ko da ste uspostavili kontakt sa vanzemaljcima, pa krijete šta ste našli....
Mozda medju vama nema gubitnika ali ih, u vezi te stvari ili bilo koje druge, ima u dijelu naroda koji je osujecen u trazenju prava na samostvarenje i zivot dostojan covjeka.
Da ćaća može na noge eeeeee
Kaze bakir dok mi je babo bio u zatvoru.hahaha a cirkusa.
NEMA VIJECA DO SLJEDECIH IZBORA!
Ti si se rodio ko gubitnik a i mi s tobom
Ćovjek ima poteškoča sa ć,č,đ i dž a vodi državu,eh Bakire,Bakire