Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rekoh ja danas negdje da ce sda sve dati samo za malo vlasti.... ovo je super da ih naredne izbore izbrisemo sa karte postojanja jer pokazuju da im nista sveto nije! ni drzava ni narod. Samo vlastiti sitni interesi...
Da, ali SDA za sobom ostavlja pustoš - nemoj očekivati bilo kakav boljitak u bilo kom smislu. Nepismena SDA talibanska sirotinja je u trajnoj defanzivi.
Ne želi ih niko više izbrisati sa karte od mene. Ima tu mali problem. SDA, SNSD i HDZ uveli akcize, a narod glasa za njih.Ono kao sredstva idu na jedinstveni račun. Hahahahaha. Naravno sa tog jedinstvenog računa idu nalogom na ostale račune. Da stvar bude još smješnija i na taj način bošnjaci finansiraju ove destruktivne snage BiH. Ma nema nama napretka.
Kakvo Vijece ministara, Izetbegovicu, izdajnice? Za vlast bi i mater prodao
gdje se ovo šhišao, fin mu je friz :-P
SDA bi i guzice dali, samo da imaju fotelju.
imali iko da se nadje da skloni ovog uhljupa sve je zivo unistio za ovo 20 I kusur godina vladavine. ma narode digni se sta vise cekas
Mesa Selimovic je ovo davno opisao... “ u zivotu postoje 3 velika poroka, alkohol, kocka i vlast. Od ove prve dvije se covjek nekako i moze oslobodit, od Vlasti nikad. Vlast je ko aladin i carobna svetiljka, odvojeni ne prestavljaju nista, zajedno su kob ovoga svijeta”
El Bake, jel te stid vise!!?? De ba malo ohani od tog poroka sto se zove Vlast!
"Mi smo spremni da nastavimo pregovore" Pobjednička stranka ne pregovara nego vlada
Pozdrav Bosno , rat je neizbjezan , hvala političarima koji su nas unaprijed po svijetu rastjerali .Moraće sad sami uzeti pušku u ruke.Jebeš zadrugu , to će biti najgledaniji realiti.
Al kad citam sve izjave u vezi uspostave vlasti na drzavnom nivou, jedino Bakir prica o tome kako je to sigurna koalicija sda-hdz... Covic ni jednom nije rekao da je to sda tako da iako sda skidaju gace mogli bi biti ipak opozicija...
Ma sve vas treba streljati.Unistili ste sve.
Karajbicu nemoj ovim klosarima nikad sjednicu sazvat
Bakir bolje odmah da ode u političku penziju i tim činom bar prividno sa sebe skine odgovornost za raspadanje SDA koje će se neminovno dogoditi za 6 meseci - ostaju bez novca.
Jasno da SDA i HDZ pushe u federaciji
Bosnjak na turskom znaci GLUP
BOSNJAK Je izmisljen1993. u podrumu i nema nikakvo znacenje
Vlaska propaganda. Naucili smo dobro ko ste vi Vlasi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Babo babo jeli dobro biti uhljeb ....? Jasta sineeeee aaaaaaaaa to pitas aaaaaaaaaaaaaaaaaa .... Cika bakir je uhljeb babo ??? Jasta i to glavni ..!
fukaro sa Uzp koalicija, prsluci, ..