Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BABIN PODRUMAŠ. MISLIM DA JE I ON ZASLUŽIO ZLATNOG LJILJANA.
Kome poslije ove emisije nije jasno o kakvoj se politici radi,nece mu nikad ni biti....napokon nekoliko pravih pitanj nedodirljivoj gospodi......
j.bt sto vise ima ovih srbe.ndi sto laju na sve prave bosnjake i ovih fol inozemaca meni nekako ovaj covo postaje drazi!!eto vam bolan zlaja izdajica a vi sto volite kao bosnu a mrzite one koje narod izabere ne morate se ni vracati!mi smo ih izabrali a vi ostanite tamo ako tako mislite!i uvijek cemo ih izabrati i boli nas sto vi mislite da smo g.lupi.naprotiv mi mislimo da ste vi g.lupi sto ste glasali za zlaju i scepu!
\'\'Sarajevom zavladao Zlaja, Poturcima metnuo do jaja. Poturci ga mnogo ne mirisu, za rahmetli Alijom uzdisu, i njegovim zlatnim kasikama, sto mislise drzat u rukama. Sad im Zlaja suknu crvendaca, vrlo lako jer su svi bez gaca, bezi kruha su i\' zlatnih kasika, za surduknut prava je prilika.\'\'
neznam ja ukrasti ja sam vjernik nama to vjera nedozvoljava
Svako ko je gledao sinoćni intervju, a objektivan je, nema ništa loše uputiti na račun Bakira. A ovi forum stručnjaci, intelektualci, akademici i profesori, koji su u stvarnom životu jedne obične fukare, jadnici, poniženi, jedva čekaju da sjednu za računar i da saspu salvu loših komentara, a uvijek i za sve je kriva SDA. Tako je kada vam je forum najbolji prijatelj, a da ih pitaš za neke osnovne informacije o BiH istu su tada kao teleda koja gledaju u šarena vrata. Trebamo se ponosit forum stručnjacima i analitičarima, koji jako dobro poznaju političku i ekonomsku situaciju u državi. Samo naprijed, glasali ste za DRŽAVU ZA ČOVJEKA.
Djubre usmrdjelo zuco govno jedno SDA ,u prevodu -srpska -demokraska- akcija.
ili si glup ili te placa sdp za komentare. svakako da je sda najodgovornija za protekle godine i jedan od najvecih propusta po mome misljenju je sto nisu ljude vratili na njihova ognjista cime je genocid jos dodatno potvrdjen. medjutim ono sto zlatko lagumdjija sad radi je izdaja drzave bih, njeno definitivno parcanje,veleizdaja prije svega bosnjackog naroda kao najjaceg faktora u ocuvanju drzavnosti bih, totalna patoloska fiksacija na fotelju, kriminal, pokusaj uvodjenja totalitarnog rezima kroz likvidacije pravnog sistema itd itd......ukratko jedna takva katastrofa, ma bez rijeci sam.... jedino sto mi nije jasno: kako je moguce da samo jedan covjek napravi toliku zavrzlamu i stetu za tako kratko vrijeme? on je takav hrsuz da ko god se upusti u nesto sa njim mora nabelajit. zivi bili pa vidjeli sta ce dodika snaci.
Kako ste smijesni s tim antiSDA-ovskim komentarima koji nemaju nikakav osnov.. Svaka čast Bakiru, ova mu Duška Dugouška nije mogla prići! I stvarno je sada više nego očito koliko SDA vrijedi za nas (a ne kao Lagumdzihja, Radoncic i ostali nesposobni političarčići)!
Bakire poseeeerem ti se na stranku !
NEMA VEĆEG ČETE OD ALIJE I NJEGOVOG SINČINE. PRODALI SU BOSNU, PRIZNALI RS I ENORMNO SE OBOGATILI KRADUĆI DONACIJE UPUĆENE OVOM NARODU.
šta će bolje mu je u JATTI UZIMAT PROCENAT
ili hitna demilitarizacija bih ili razlaz
Shatro nije razmisljao....
U SARAJVU PODIGLA SE GRAJA U CHRTNIKE OTISO NAM ZLAJA
Ko vam je ovaj ?Jeli on vodja Poturica sto pokazuju svoj obraz na utakmicama kao npr. u Skenderiji,kada su ih Srbi nabili u rukometu. Narod kaze mudro-obraz mu kraj guzice-,a ja dajem ispravku: \'\'Samo je Poturicama cistiji obraz od guzice,guzicu peru, a obrazi im usrani\'\'\'. ; ;
SDA je nedavno zaposlila muza od ove nazovi novinarke u jednom stranackom javnom preduzecu, pa ona ovako servilno i odano radi za stranku ratnog dezertera Sulejmana Tihica.