Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lagati vas smijem samo ja, vaš Lažovbegović!
@Fingered yebeš li šta?
@CheshireCat izgleda.,.....slabo
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
došo kukavica i dezerter da održi govor .. jadno
VI DOLE STE U BOSNI SVI PREVARANTI I LAZOVI NAJVECI MENE JE STID STO MI JE BABUKA IZ BOSNE
@RBiHseSEREnaRSiHB5 .. moj otac je mene poveo sa sobom 15 maja kad je Tuzla napadnuta .. i ostao sam do kraja rata u ABiH, prešo Majevicu, Gradačac, Brčko, Olovo .. jel dovoljan odgovor?
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Glasajte za koga hocete samo ne za izdajnike radoncica i lagumdjiju
Dolje Velekvislingov amanetlija, Princ Kuga! - Sloboda bosni i Hercegovini!
ti nas lazes lopove nisu bosnjacima neprijatelji srbi,hrvati i ostali vec tiiiiii zlo jedno,imali na svijetu veceg lazova svog naroda od tebe pogani jedn,dabogda te rak rastocijo
Ovaj covijek stavrno nema stida ni kataktera fuj
Daj mi Hatidze onu osamdesetcetvorku da ubijem ovu zivotnju:))
Žalosno.. I ovo ko lafo vojska. Ovo su civili u uniformama koji se hvale po komsiluku da su u drzavnoj sluzbi.
Stadoše u odbranu i uspješno podijeliše zemlju.
Snimanje prve epizode Nadreality show-a uspješno zavrseno.
treba da se skupimo svi borci, pozovemo skota podrumaskog na godisnjicu i ogulimo ga od batina. zajedno sa obezbjedenjem i delegacijom. gdje si keru kad niko nece da nam rijesi prava, uveze staz... bo te otac lopovski
Treba i vama borcima dati harbiju, imate deset hiljada boračkih udruženja umjesto jednoga koji bi bio toliko moćan da se ovaj usere. Ali ovako svoje dostojanstvo prodajete u miru a stekli ste ga u ratu. Uostalom sami ste sebi krivi lažući za mnoge i sređujući im vojne knjižice a nisu rova osim na filmu vidjeli. Kad ih budete lomili od mene imate punu podršku a dotad možete gnjidati jer nećete sami sebi dobro a očekujete da vam pomogne najveći kriminalac u BiH.
to i jeste problem, sto se sva ta udruzenja placaju iz budzeta i svi sute kao p icke i jos ga i podrzavaju. ne spominjem nikakva udruzenja vec ljude koji su se borili i u cije ime ovaj smrad kao govori. u svako slucaju treba mu jebat mater.
Podnesi apelaciju o zabrani laži,pa onda reviziju apelacije...
Mega sega, mnogo vas se uplasilo ove vojske 😀 Pa mi se nismo plasili ni kad ste oruzjem JNA bili naoruzani do zuba.
Bosna Bosancima! Svi ostali će dobiti po nosu kad-tad, kao i ti Bakire kito!
Niko ne smije da vas laze osim mene...Sultan od Sarajeva....20 godina je*e ljudi u FBIH...a sad kaze niko ne smije da vas uljuljkuje lazima..a on to i najvise radi ..kako covjek moze tako nesto reci..od sada treba uzeti papir i kad ovi glavni polit. obecavaju sta ce uraditi ako dobiju izbore zapisati sve i nakon 4 godine mandata iznijeti im racun sta su oni od svega toga uradili i ispunili..pa da vidimo ko koga laze..
Reče jedan obični patološki lažov i manipulator.
Samo da ti 'ebem sve od do Bakire, toliko. Hvala!