Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Insallah cemo tebe legalnim putem za koju godinu diskreminirati na izborima
NEMA IZBORA DOK SU UBICE I SKRIVACI DOKAZA NA SLOBODI!!!BOJKOT!
@GlasNaroda22 aha ma Bakir je veliki prijatelj iako mu supruga želi tužiti ojađenu porodicu Memić.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije dzaba Alija prepustio SDA tihicu, sumnjao je u vlastitog sina...
SDA je, za vrijeme Izetbegovićevog mandata na čelu stranke, uspjela uvesti Šefika Džaferovića u Predsjedništvo BiH, osvojiti 9 mandata u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i 27 mandata u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH. Tu je i apelacija koju je u svojstvu člana Predsjedništva BiH Izetbegović podnio Ustavnom sudu BiH, a na osnovu koje je obilježavanje 9. januara kao Dana RS-a proglašeno neustavnim. Podrška za SDA i najboljeg medju najboljim Bakira Izetbegovica.
Pa ti decenijama diskriminises Bosnjake u FBiH koji nisu u SDA ili pak clanovi njihovih porodica.M*s u p***u m*t***nu.
Gdje god da ste u vecini tu se ide na preglasavanje Hrvata, Srbi su opstali samo u Drvaru i Grahovu. Ko sprecava sjedica da se kroz stranku afirmise. Pomirite se vise da zivite u komplikovanoj post ratnoj BiH u kojoj jos uvijek nije razvijena tolerancija na raslicitost i da takva mora biti. Cemu potenciranje tema na cemu se ne slazemo kada ima toliko tema u cemu se svi slazemo a to je ekonomija i EU. Povecajte standard i uvedite zemlju u EU ostalo ce samo po sebi nadoci.
Još malo Bakire... još malo... Uništio si skoro sve, što se dalo uništiti
Mars u pm lopove
SDA nije BiH. Uskoro ti jarane ides tamo gdje ti je uvijek i bilo mjesto, brzo ce 2022.
stranka ti spala sa dva miliona glasova na 200 hiljada i ti bi mijenjao nešto, na izborima od 100 muslimana u Bosni samo 19 glasa za tebe
ko bolan tebe vise ozbiljno shvata ti pricas o zakonima i ustavima a plate ti 500 km i to kad ih ima,ti sebe obezbjedio pokradenim borackim certifikatima pa sad mozes palam..it do preksutra jedino ako te moze utjesit nisi jedini,al doci ce dan kad ce mo svi onom gore polagat racune
Hvala ti za sve što si uradio Bakire Izedbegovicu, ispred cijele nacije, hvala ti i za sve sto nisi uradio. Zamolio bih te ispred svih gradjana. Vi i vaša stranka ste dali dovoljan doprinos. Molim vas, dosta je. Mi moramo dalje. Svjestan si svega, snaga koju vi imate nije dovoljna. Covjek mora nekada reci, predajem se neka neko ko zna dalje preuzme.
Idi bolan i ti vise ne trujte narod dosta vas je,idite hajvani pustite narod da zivi
ja tri dana nema napretka kad pročitam neku izjavu ovog licemjera 🤮
@nazovi mostarac;nisti mostara vidio do 92. Tek preko malte presao.
Ovo je naš gazija 💪💪💪
Možda tvoj. Moj hvala Allahu nije.
Sta vam je SDA botovi, kako vas nije stid raditi za pepsi i sendvic, znamo mi svi ko je SDA stranka, naucili smo za 25 godina, nije niko glup da vi predstavite u drugom svjetlu, osjetili smo po svom novcaniku debili jedni.
Bakir nema pojma o diplomatiji, deklarativno je za Evropu a autistično se distancirao od Brisela, Berlina, Pariza koji odlučuju o sudbini BiH. U Evropu nas neće uvesti muslimansko bratstvo niti bliskoistočni islamistički pokreti koje El Bake preferira. Mi nemamo nalazišta nafte i lovu Saudijske Arabije da bi se mogli ponašati bahato kako se ponašamo.
Znaci jos malo i hdzeuuu dajes izborni zakon .... Sve si im dao el-bake, vode i upravljaju sa svim ... ali sto bi ti rekao ...JA I ???