Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobijam napad agresije kada vidim ovog. Mogao bi na ulice
Rjesavajte probleme u Bosni
@NLOiznadSARAJEVA izadji na ulicu ne moras iza tastature prijetiti. Zadnji put kada je narod na ulici bio to je bioi februar 2014 i protesti protiv SDP-ove vlasti u Federaciji BiH. Pocelo je u Tuzli gdje je SDP imao kantonalnog premijera a zgradu SODASO u kojoj je bila Vlada TK sa SDP-ovim premijerom su prvu zapalili potom je doslo do protesta u Sarajevu protiv Nermina Niksica. Dakle narodno nezadovoljstvo protiv ljevice. Vise je desnicara u BiH. Ljevica postoji u Opcini Centar i u Tuzli
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čuj požuruju vas !? O pas im mater, bezobraznu.... A mogli ste lijepo sve to razvući još godinu-dvije. Kud srljati ? Pa ne valja brate ništa na brzinu....
Moze mu se i tako se ponasa a narod glasa
Ja i dalje ne razumijem zašto EU i Amerika jednostavno ne preuzmu direktno upravljanje ovom zemljom kad ionako sve ide na njihove naloge i požurivanje.
Dabogda se mi tebe rijesili, dokle ces vise narod zavlaciti, nije ti Bosna ćaćevina
@TriarchMezopotamija Ne zaboravimo da je Radoncic rekao da 200kg SPIDA(droga) ceka protestante 2014-te! DZE JE SPID ?? :D DJE SU PARE ! Kakvi stranci :((( ti i takvi koji govore protiv stranaca su gori DIN dusmani nego onaj cedo ili ujko ili Mudzahid u punom trku !
Pratite, gledajte...the show must go on! Nadam se da nasi ne prerastu u nasilne...sve zavisi od otpora 300 RAZBOJNIKA i njihove famElije. E L E N A !!!
Hebo vam biznis mater, de malo oko drzave se zaposlite to vam je posao !!!
Na svakom koraku Diplomatic5 sa svojih 10 nickova pljuje po Klixu.Umobolan i isfrustriran, ima zadatak samo da pljujes po svima sem po SDA klonjerima. Evo pozivam citatelje Klixa da napravimo kampanju protiv njega na ovom portalu.Kada god neko zeli da mu se sjeti komplet familije, samo treba da ti napise DIPLOMATIC, ZNAS TI ZNAS .... mozda nastanu i majice, kao kod Baka Praseta (Diplomatic, da ti ne objasnjavam ko je to, ti si mator, to je metafizika za tebe)
Ma cemu zurba, zivot je lijep kad imas budzet a pritome nikakvu odgovornost. Ah ti stranci, ne razumijem zasto su u zurbi?
Nemoj ih navikavat da smo mi ti koji popustamo nek covica pozuruju
Ovo je dokaz da se turetu ne žuri u nikakvu Europu. On govori da ih EK požuruje.
Ne kontam ovo sa diplomom? Ja kad sam izgubio diplomu posalju me u moju skolu, oni pogledaju u arhiv i sve to traje 2 sata. Ovom Mehmedagicu koji ima sve stele ovog svijeta nemogu dokazati diplomu. Dobro nam je kakvi nas vode.
jeli moguce da oni misle da je narod toliko lud.. konjine svijet vas 25 godina uci sta treba da radite,ali ste nesposobni,doveli ste nas u KMETSTVO, DA NIJE VAS TROJICE GOVNARA,NAROD BI SE DAVNO DOGOVORIO
Nemojte ih pozurivati, tek je proslo deset godina, bas su ovi stranci bezobrazni.
ne treba pozurivat, tek je 30 godina proslo
Cuj izgovora, stranci nas pozuruju??!! Treba fakat biti dijagnoza pa izjaviti ovako nesto poslije silnih opstrukcija u formiranju vlasti.