Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto nesposoban i prevrtljiv ko i babo mu alija do podne jedno od podneva drugo ni za glavu ni za rep ali potpisa rodni list Republici Srpskoj.
sve je moguce pa ovaj je syebo tuzbu za genocid protiv Srbije
Alija nije bio prevrtljiv, nego covjek od rijeci i casti. Dugo Bosna nece imati licnosti kao sto su bile Muhamed Filipovic i Alija Izetbegovic, nek je rahmet njihovim dusama. Veliki su bili, kao sto je i Bošnjački narod veliki!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
DIVERZANTU NABAVLJAJ VAKCINE !!!???
Pristati ćeš ti, nažalost, i te kako, jer si već počeo govoriti da si u pokornosti "evropskim prijateljima" kojima već decenijama klimaš glavom na svaki njihov mig. Tolika je bezličnost našeg "prvog u Bošnjaka" koliko i bitnost za njega da on to bude pod svaku cijenu što ga je i dovelo da bude otirač za vratima svih tim silnim "evropskim prijateljima".
Nema izmjena izbornog zakona dok god pobjeđuje SDA!! 🤪
Haha pa i HDZ je probosanska stranka, znači dogovoreno.
Gdje je BiH nakon 30 godina vladavine porodice Izetbegovic?
Kako to mislite nece pristati? KO je ON da na nesto pristane ili ne pristane? NE moze u moje ime ni na sta pristajati ili ne pristajati. ON ne moze odlucivati !!!
Akp je tako onda Bake treba probosanske stranke uključiti i u pregovore a ne sam razgovarati sa Dragančetom a zajedno odlučivati
Ovaj NESPOSOBNI POLITIČKI KAMELEON se bori samo za svoj OPSTANAK !!!!
Stalo je tebi do BiH ko i meni do lanjskog snijega.Treba tebe Dodika i Čovića na pusto ostrvo pa se tamo dogovatajte.
TRCI BRZO ZA STAMBOL!!! TRAZI TAMO MISLJENJE!!!!!
Bravo Adekvatan odgovor 2! Potpisujem svaku Vašu riječ. Upravo je tako: sve što danas baštini BiH u pozitivnom smislu, djelo je rahmetli Alije i SDA. Država je sačuvana, multietnička, Bošnjaci svoji na svome. Imamo kočničara koji rade na razbijanju bošnjačkog jedinstva i za interese drugih (ČETVORKA), ali, i to ćemo prevazići. Pucaju po šavovima - ubiše ih gafovi. Bravo Marićka! I još nešto: ovi im sljedbenici, brate, nepismeni! Ponovo pravopis moraju učiti.
Svijet o pandemiji, a nasi o referendumima i otcjepljenjima dok narod umire i doktori lome noge u bolnicama zbog nesposobnosti nasih idiota!
Kakve pro bosanske stranke, sto ih ne zoves pravim imenom pro bosnjacke ili muslimanske kako ih u mislima zovete a nesmijete zbog svijeta. Ma hajte molim vas, provaljeni ste.
Previse zekenih botova kiflicara ovde! Text kao da je el kake REVIZIJA narucio! Ne moze po nacionalnom konceptu a davno bi ovaj dao covketu sve imali smo milion primjera! Kad bude gradjanski ustav nacionalne vodje ce izgubiti smisao! Lijepo rece BEĆIREVIC neki dan bice lupanja po usima
A prohercegovačke i proi snage?
Gdje SDA ima pobjedu, na politickom ili vojnom planu, da je nekog porazila kao hrvati u oluji, i onog oslobadjana krajine ne bi bilo da nije bilo Oluje. Jest Vlasic oslobodjen, ali nigdje nema neka totalna pobjeda, bilo politicka bilo vojna. Zar ne mislite da je SDA jedna velika prevara, isto kao HDZ prevara hrvata, a SNSD Ssrba,