Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav autogol, zabijate ga svi kolektivno nama vec 20 godina.
Što ste donijeli onu odluku licemjeri? Sad krivite DF a ko vi nevini. Mrš džubre sdaovsko
Joj sto mu ga suknu Željko... .ebe ne vadi. Na Baketu se smo mijenjaju zadnje vrijeme.
Ovdje j.ebe lud zbunjenog ??? Ja samo jedno znam ni jedna od ovih vladajucih stranaka ne zeli da ova zemlja ide naprijed i da vec po ustaljenoj semi ukradu 1-2 godine od dobijanja izbora stalno stvarajuci belaj , dok glupi narod sa strane bleji kao ovce !!! Da se rok imate toliko i toliko vremena da oformite vlast i da se zabavite ponavljam opet PRIVREDOM i ZAPOSLJAVANJEM a ne sranjima i licnim interesima mamcu vam vise lopovsku ! Vama idu plate a kurtzom ne mrdate nego nas samo cuturite u pakas , hoce li ikada ovaj TURBOFOLK narod doci pameti i reci dosta ha stoko , marvo , glupani , degenerici ..... puu
Yebo te je Čović.Trebo si ga odmah odje bati i raditi posla.Ovako imaš zmiju u njedrima ,jer su njegovi zahtjevi uvijek veći.U stvari on je nastavak ustaške politike koja želi raspad BiH .Njihova je krilatica:što je gore (u BiH) to je bolje za njih(Čovića i Dodika).Raguž je zakon.
SDA je smeće, ali nedolazak DF-ovih ministara bi bio veoma neozbiljan politički potez u ovom rasulu u kojem se nalazimo.
evo ga i sam priznao da samo postize autogolove...zabi njima jedan bake
Pogledajte ,ovo smo može izjavit čovjek koji više nezna šta radi,pod kljuć stavlja državne firme a svi znamo od 95 ko je krčmar isti i ko je doveo gradjanstvo na dno.I šta on nama nudi sad kao reforme,pa koja budala može vjerovat da će te iste bit izvršene jel onaj što je skontao da nebi trebao da se voza u audiju A8 ili onog što krije vreće zlata .Ovo neće na dobro izać jer puno je hinjavaca koji žive od iste te bagre i njih nije ni briga za siromašne a pogotovo one što živote dadoše.
samo info za sve DFovce i njihove simpatizere. Ubrzo će se otkriti tj puknut će tikva a spica do "duvara". Oni su ogromno plaćeni da ne dopuste Bakiru i Covicu imenovanja u javnim kompamijama, tj klepili mito da neke uprave i nadzorni ostanu u rukama sadašnjih kriminalaca. Narode oni ne smiju biti dio Vlade jer su zehebali svoju misiju. tj nije im uspelo da imenuju tj ostave one koji sada vladaju... zato ne dolaze na Vladu Zivi bili pa videli..
Zato nam i jest vako jer nam sarajevski supci vode drzavu,pod hitno seliti institucije u druge gradove,nema u kotlini pametna cojka.
Izetbegovic je najvece zlo koje je&ce zadesiti nasu Republiku BiH
Bakire odjebi u skokovima.
DF ne mora doći na vladu jer će to ionako proći. pa sda i hdz imaju većinu neznam šta ucijenjuju df s ovim. df nedajte se i nemojte doći- neka bakir vidi da se nemože ni kako on hoće. prvo ih nabiju nogom u dupe a sad hoće i traže pomoć. neide
Ne boji se naš Željko ni bakira ni covica. Puna podrška Željku Komšiću i DF-u.
Zeljko nemoj doci na sjednicu bakir je jedan lopov kao dodik nemaju svoje JA. Niti su ikad imali nabijem ih na Ku.ac toliko
Treba u ovoj federacij uvesti neko ogranicenje za osnivanje stranaka. najvise treba biti jedno 4 do 5.ovako svako osniva svoju stranku pa onda pokupi svako ponesto glasova pa jedni druge kasnije ucjenjuju a kriza uvijek neka nastane
SDA VEC 25 GODINA ZABIJA AUTOGOLOVE BOSNJACIMA I BOSNI