Komentari (415)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rješenje je bez vas trojice i tačka.
Fadil Novalic je majstorski odradio posao, najbrzi oporavak ekonomije u Europi. Najmanja inflacija cijena. Tu se vidi da je to covjek i umijeca, i zbog njega glasam za SDA.
Oni su nas doveli dovde, sad bi da nam kao oni nude rjesenja, ujedno i budalama da nas prave. Uspjeva im godinama.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Samo ti ne daji rjesenja uvalit ces nam kao i Pjanic sa 11 metara sam
Bakir Izetbegovic zna sifru separatista iz GTRS i UZP-a, strategija uz mudrost i strpljenje, cekanje pravog momenta kada ce separatisti izgubiti balanse i onda slijedi konacni udarac za povratak RBiH.
Pa i nece on hoce i ostale stranke da ponude riješenja a ne on i covic sami ali gdje su druge stranke ??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bez troglave aždaje sve će biti drugačije.
Uhljup
citamotuA4, odakle si prepisao taj tekst?
Zašto su zvali Čovića kao on nike predstavnik hrvata?
"Veoma su uporni u tome da gospodin Čović i ja trebamo ponuditi rješenja, tako da smo otprilike na istom na čemu smo bili i dosada", Stvarno ste dosada.
Pa svakako da cuvaju Hrvatsku jer jos stiti covica ali se to mijenja ubrzo.... a to da ti i covic ko nesto predlazete to za.ebi jer te dragan karindja stalno ... bolje nista ne predlazi i drzi se Ustava i Venec.komisije jer sada ako mu ova budala da treci entitet to ce biti isto kao i Dejton i stavljanje potpisa na tzv RS pa cemo opet.imati istu ili goru krizu ... u stvari ona je kreirana i bez obzira da covic sve dobije. Samo sto bi druga situac.bila d a je covic umjesto komsica ..
Znaci i da mu zujan udovolji opet bi samo doveo do raspada BIH i to legalno... Drzava sada funkcionira i moze se obracunati sa secesionistima da radi pravosudje svoj posao a ne da salju Sipu da lovi dilere agruma, duvana i sl. Vidi se da vec neki Bolesnjacki mediji napadaju i diskredit. potencij.kandidate za glavnog tuzitelja a po nalogu srbije itd.. ludnica je kod nas
25 godina jašete i šatro sad će te se dogovoriti.... Treba znat da ne laje kuja radi sela neg rad svoje guzice....
ŠUPLJA
Bakir ce vas prevariti nevjerujte mu molim vas!
A tko to bi ih trebao ponudit
Evo ti gospodin covic sebiju
bakir nepismeni srbin
Hrvati nama 100 kilometara obale na jadranu, i nek uzmu herceg bosnu sa sobom u hrvatsku plus vlašić kao poklon da imaju gdje skijati. Sve se može dogovoriti...
Malo objesio facu ha!!!
ovo mu je kao upozorenje pred isključenje.
Vasa rijesenja su ovaj narod doveli u propast