Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome jos nije jasno da bosnjaci dobijaju svoj fildzan a hrvati treci?
samo da čestitam treći,hrvatima u bih...
Bosnjace, a sta sad imas, osim fildzana?
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Bake uvodi treći entitet. Babo napravio RS, sin uvodi treći. Aferim!
ukini kantone, nećemo treći entitet
U BiH nije ostalo da zivi ni 2 mil. stanovnika a vi jos uvjek pricate o nekim podjelama , kome ce kolko teritorije pripasti. ..Bolje vam je da brinete o ovo malo stanovnistva sto vam je ostalo u drzavi,teritorije imate ne naseljene i viska,ako vam je zemlje malo obecavamo vam jednu lopatu u usta na ukopu,da ne odete zeljni zemlje.
Ja vam obecavam 100 000 radnih mjesta. 😂😂😂😂😂😂😂
Ili ih ukinuti skroz ili nikako! Bakire sa ovakvom retorikom ujedinjujes i kantone u kojima su bosanski Hrvati vecina.Sa ovim si zaoecatio sudbinu BiH i napokon je ostvaren veliki san hrvata na ovim prostorima. TRECI ENTITET GDJE SU SADA BOSNJACI PROCENTUALNA MANJINA U CIJELOJ DRZAVI !!! Na kraju,Srbi dobise pola drzave,a Bosnje i hrvati dijele ostatak. Ovo je kapitulacija i definitivno izgubljen rat od strane AGRESORA!!!
Na koji fazon ovaj pobedjuje na izborima kad ga ovoliko kunete. Ne mozes videti komentar podrske za njegovu politiku, a kad dodju izbori ubedljivo pobedi.
Cekas sledece izbore da ti potvrdi da ce te zaposliti, za uzvrat ponovo glasas. On glas ti obecanje. Dobar dil.
Ovo može samo krv saprati.
Ja se samo pitam ko je glasao za ovog covjeka,da li smo stvarno toliko glup narod,uh ebem ti!
nema napretka bosni dok se ne ukinu entiteti i kantoni
Pricajte vi sta hocete, ali ovo je jedini covjek koji nesto radi, i koji pokusava podici bh. ekonomiju. PS. Nezaposlen sam.
To će kao i obično riješiti sve naše probleme. Zašto ne donesete agendu o zagađenju zraka ako već ne možete pomoći ekonomiju? Tebi je najbitnije da instaliraš SDA u te kantone do kraja svijeta, do sudnjeg dana. Doći će i vama kraj kad-tad akobogda.
"Za sve reforme saglasnost je dao i SNSD" , dodalo bi se i HDZ i to je Žutom važnije od onih koji su mu dali mandat i večine koja mu nije dala mandat. Ni Abdić mu nije ravan!
Prije ujedinjavanja kantona postoji jednostavnija varijanta: VRATITE OSIM IZBJEGLICA I SVE POKRADENO ! PA onda prekrajanje granica. A kako ste vratili najbolkje se vidi po nazivu jednog entiteta: REPUBLIKA SRPSKA !! VRATITE POKRADENO NARODU, a naći će se oni koji će sa tim ekonomično ! Možemo od tih para paltiti i strane menađere ako ih vi već nemate u svojim strankama ! Evo primjera. FAhro će prodat neboder i vratiti kredit.
Ako FBIH ima 23 miliona pa ih mora dati Fahri da on napravi neboder, a ona ne zna ugovorit neimare IZ CRNE GORE da ga oni naprave, ONDA TOJ FEDERACIJI NI ALAH NE MOŽE POMOĆI ! Bilo glavni grad u Mostaru ili ne imala dva pet ili deset kantona ili entiteta. ZAPAMTITE !
prevesla ga cova,ha ha covic je najpametniji politicar u bih i najveci lopov al onako ugladjen.gospodski nema sta,svaka cast.
Čović je lopov džentlmen ko Arsen Lupin ili Sir Oliver. Al lako mu je mlatit vakvu hrlovinu ko što je Bakir. Sve što on potpiše bi će vraćeno, slijede protesti, a evo VIDIM KLIX JE POSTAO PRVI NEZAVISNI MEDIJ U BIH ! Odmah sam to posunjao :) Jer nema prefix NEZAVISNI u svom nazivu :))) Kao Dodikove nezavisne novine, Bakirova Slobodna Bosna, Draganov nezavisni list itd itd :)))
@kuga Biće ULICA. To žuti nikako da skonta ili misli da je policija uz njega!
100 000 radnih mjesta!
''Otvoriti radna mjesta i svima će biti bolje.'' Belgija ima ponajbolji svjetski standard i malu nezaposlenost pa je sastavljala vladu preko 500 dana. Kako to objasniti?