Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko i babo Alija.Sve isto
Alija Rahmetli je bio Mudar i svjetski Politicari su mu dolazili.Da njega nije bilo nebi bilo i Armije BIH ni Bosne.Bakir je daleko iza Alije.
MrzišZelene: Bakira ne podržavam, ni Aliju nisam gotivio, a tebe što mrziš i lažeš, prezirem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Demant sa Sarajevskog aerodroma nisu mogli trezor unijeti kroz vrata aviona
Nije, nego bosnje ne zele dogovor. Zele hegemoniju, a posto je ne mogu samostalno ostvarit traze to od MZ. A posto MZ nije željomat samo "probosanskih" stranaka onda "Palmer ne valja" "Schmidt je zabrinut" itd
Logicno, sto duze drzava ne funkcionira duze ce ovakvi ostat na vlasti, ako krenu pregovori mogla bi se i rasprsiti mitomanska prica o gradjanskoj drzavi i bosnjackoj dominaciji.
Izo mi imamo institucije za to. I vratite se tamo. Tako samo omalovazavate drzavu.
lobirajte, radite nesto za drzavu koju imamo, jer ovi izlobirase i hoce da razvale sve sto je napravljeno. Zasto ne idete u Moskvu, da se cuje i druga strana, lobirajte kod prijatelja, zovite, hodajte, demantujete lazi, jer nije istina da je Federacija koristila industrijski kisik u mjeri u kojoj je RS
naš mudri Bake
To nisu trebali biti razgovori, nego klasicno javljanje na raport svom pretpostavljenom. Kad se proguta Udbaska udica, ne skide je niko do krepancije.
Neće mi pasti kruna sa glave, to je obična metafora a njemački se kaže ICH WERDE MIR KEINE ZACKE AUS DER KRONE BRECHEN .Ovo je samo objašnjenje za Srbo-Hrvate koji su naumili da idu u Deutschland na Trockenbau
Dan kada ovaj mamlaz ode sa političke scene treba proglasiti državnim praznikom
sjedi gdje si ni za gdje si nisi
Snishodljiv, kao sto je Senad rekao haha
Amin. Bravo opozicija. Snishodljivi nas je mogao koštati države
Mudraci gledaju dalekosežne posljedice, a reći da je Alija bio mudar pri tom imajući Dayton na umu je degutantna izjava.
Хахаххаха, исти ко Алија...До подне једно, од подне друго...
Čuj kruna mu s glave neće pasti, otkud ti kruna Bakire, ko ti je stavio ?
Slušaj ti ženu bolan, hajde, ti pričaj sa Vućićem a ona šoping po Knez Mihajlovoj..
Logicno, sto duze drzava ne funkcionira duze ce ovakvi ostat na vlasti, ako krenu pregovori mogla bi se i rasprsiti mitomanska prica o gradjanskoj drzavi i bosnjackoj dominaciji.
On ko i njegov babo,sto misli do podne,ne misli popodne,ko vrijeme.....