Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jasta Bakire ima SDA dovoljno lopova da jedan zamjeni drugoga!!!
ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje.
:D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ma mozete uvijek veceg lopova i hoštlafera postaviti. narod zna!!!!
Citat."Još uvijek je rano kazati da li je Galijašević kriv" WTF...
Kod nas ima jako mali broj istinskih nevladinih organizacija. To ja svakome i sa malo mozga odavno jasno.
Najnovija vijest. SDA i SBB dogovorili du i raspored uposlenih u trafikana u omjeru 55% SDA i 45% uvijek galantni SBB. Sto ti Bosnjacko jedinstvo SDA-SBB moze uraditi, niko ne moze.
Ne možete vi pohapsit' i zatvorit kol'ko mi imamo lopova, kažu iz SDA.
Ma daj Bake, i ta titula naj načelnika se kupuje, opet našim parama. I Lipovača je bio taj naj načelnik. Poklopi se ušima i pokušajte se izvinuti ovom narodu.
Bake prava plavusa..ne zna se jos da li je kriv a uhvacen sa obiljezenim novcanicama..
Kaze Bake "imamo 100000 kandidata" 😂😂😂😂
Bake kakav ti je to neljudski urokljivi pogled stalno.
hahah nasli mu oznacene novcanice on jos ne zna da li je kriv.
nemoj ga na ramazan dirati,sabur
nek me moj krade hahaha @percepcija recepcije
Kad ces ti pasti bradonja da drzavni praznik proglasimo
T care stancate li lopove. de nam nadzite jednog koji moze malo vise ukrasti da i tebe prekoci.
Sta mislis Bakire da podjes od Seke Izetbegovic, ima li za nju zamjene ili ces nastaviti sa namjestenim clancima u Avazu o njenim navodinim uspjesima, jer te pudlica Fahro mora slusati da bi spasio zivu glavu
Predsjednik SDA zajedno sa svim clanovima stranke plus clanovi uze obitelji da izvrse kolektivno vjesanje zarad dobrobiti svih naroda i narodnosti BiH.
Cekaj sad, je li ovaj obecao 100 000 radnih mjesta ili da ce SDA ukrasti 100 miliona, ako je ovo drugo, onda ispunjava obecanje!
Ima đoker iz rukava.