Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Režimi su tu da se ruše,kao i dinastije... samo je ova dinastija specifična,prenijela se na potomka ali onda je krenula u horizontalu,na supružnika, dakle dinastija osuđena na neuspjeh!
Koja debilna objava,idiote nije tema dinastija ova ili ona već fašistički napadi nacističkih falangi iz reda židova na goloruki i nebranjeni narod Palestine.
Bakire osudi kriminal u svojoj Sda
koja je ckapi ova spodoba on ko fol osudjuje a mentor mu redzep najbolja raja sa izraelom da bog da da ovog nesposobnjakovica proguta neki bajbok a da umjesto njega dodje nEki sposoban i skolovan politicar
zabrini se za omladinu u državi magistri ti na birou
@Ragnar_lodbrok Da su kako treba magistri nebi bili na birou?!.. magistriraju nekakvu glupost i ocekuju da ce ih Bakir uzeti za ruku i zaposliti...
Ti se brines za nekoga, a saljes policiju na najcasnije sinove, i osnivna prava narodu ne das..
Da se ti bogdom brines za ovu drzavu (koju si ti i tvoja stranka dajdzica i amidzica pokrali i unistili) kao sto se brines za izraelske napade mozda bi nam i bilo malo bolje!!
ko da tebe interesuje sto neko gine stalno ti samo gledas kako obmanuti svj narod i poslati ih u jos vece stanje neimastine, sa ovako jeftinim izjava i lopovlucima
Hajde neka si osudio ali bogami ni u našoj zemlji nije ništa bolje, na hiljade omladine svakodnevno bestraga nestaje iz ove naše lijepe zemlje o kojoj vi bogami ne vodite ni malkice računa.
Boli njih briga. Ta omladina šalje pare roditeljima u BiH, oni dalje sa tim parama plaćaju račune i poreze državnim firmama (telekom, elektro, voda...), gorivo (akcize), ostale stvari na koje ide PDV tako da političkoj elitii i dalje ulaze pare u džep. Dok ova država ne ostane prazna, neće ovi pameti doći.
ma ne mogu vjerovati da ovaj hoće zauzeti pravilan stav, al _ebo stav, nego što je čisto moralno i po ljudskim i božijim zakonima
Meti ti ispred svog praga!
brini o sebi i svom narodu
22. Januar 2018. Erjavec: Slovenija će priznati Palestinu, bez obzira na druge Ministar vanjskih poslova Karl Erjavec razgovarao je o planu Slovenije s kolegama iz Francuske, Portugala, Belgije, Luksemburga i Irske.
22. Januar 2018. Erjavec: Slovenija će priznati Palestinu, bez obzira na druge Ministar vanjskih poslova Karl Erjavec razgovarao je o planu Slovenije s kolegama iz Francuske, Portugala, Belgije, Luksemburga i Irske.
Bakire ovog puta te podrzavam i osudzujem svako nasilje prema bilo kome pa i ovaj prema Palestincima
De se Bakire okreni problemima u svojoj državi . Sad pred izbore sve nešto podržavaš osuđuješ ti ko plemenit pametan brižan a 4 godine glumiš nedostižnog .
Šta se ti javljaš. gdje je sad Finci ?
sad ce biti sjecanje na 17 poginulih koji su se sjecali sestorice poginulih