Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi ti nazad u trezor tamo si svoj na svom.Kad si isao da ubleharis po Srbiji trebao si nauciti i nesto sem otimanja i lopovluka.Volio neko Vucica ili ne on je smanjio javnu upravu,smanjio plate,oporezovao tajkune profitere i sav jet-set i dosao do toga da moze povecati i plate i penzije sto je za nas misaona imenica i pusta zelja.
Lopove Izetbegoviću, Dodik nije velik problem. Problem si ti! Od najvece bosnjacke stranke si napravio ciganluk. podijelio si stranku i mnogi su toj stranci okrenuli ledja. u vodstvo stranke dovodis elektricare, mesare itd. koji su kupili diplome. narod ide iz ove zemlje jer nemas ni vizije a ni cilja. 100 000 radnih mjesta si narodu obecao. samo se pitam gdje? mozda u njemackoj, svedskoj itd. idi vise sa vlasti i povedi te svoje lopove, ako imas i malo morala pod malim prstom...
ima li Iko živ u ovom SDA -u da napiše govor ovom polupismemom sinu, da ga pouci malo doktrini govora , interakcije.. ??
Lopovi u lopovskoj državi a narod gluplji od Ovaca!!!
Kada se Bakirova podrumaška i minderaška klika dovede pred sud vidjeće se ko je pobjegao i ko je ostao da brani ono što je stećeno kriminalom u svim mogućim oblicima. Nije kriminal samo da ukradeš i ubiješ - kriminal je i kada nezaustaviš i sprijećiš kriminal, Bakire! 25 godina SDA žmiri na oba oka kada su kriminalci u SDA i HDZ-e rasturili ovu državu, te se enormno obogatili na račun preduzeća i penzionera. Vrijeme je da položiš račune!
da je bilo do sda i da vas nisu stranci pritisnuli nikada ne bi donijeli ovakav zakon o radu nego bi se zadivali u nedogled i pozaposljavali sve zivo na budzet....toliko o tvojoj drzavotvornoj politici
Zadnji pasus ne razumjem, Usvojen Zakon o radu, svojom primjenom donio je miljijardu maraka dugova Bosni i Hercegovini............... nesto tu ne stima
prekomjernim zaposljavanjem podobnih kadrova u drzavnoj sluzbi ne postize se nista osim sto se rusi drzava i unistava sve odreda. zasto. administracija su neproduktivni kadrovi, koji svoju platu trose na sve iz uvoza, jer nema domace proizvodnje. tako se sav novac odljeva napolje i drzava sirmoasi. na taj nacin ruse je upravo oni koji su na vlasti, a radi licnih interesa. ekonomija je jednostavna nauka !
Možda je taj zakon dobar, možda nije, mada ja u njemu ne vidim ništa dobro, al nisam ja iz te branše pa nemogu o tome, ali fakat mi više idete na qurac sa tom vašom "organizacijom" odbrane BiH !! Nije vas sramota bulazniti o tome, a pijana vrana zna da ste automatske puške, koje ste btw trebali podijeliti narodu da se brani, prodavali po 1500 DM, a to je najsitnija stavka bila, šta ste sve radili.. A i jeste nas organizovali, u 5 dana nas (uz vaše aminovanje) poklaše 9.000 !! Ajd' Bakire nemoj ti o ratu majke ti, dobro ti je Željko onomad rek'o.... Kad tebe vidim uvijek mi padne na pamet Nathan-ova mudrost: “Loši političari bivaju izabrani zahvaljujući dobrim građanima koji ne izlaze na izbore.”
hoće donijeti prihode ali tebi i tvojoj bandi
Novi halifa, ne mogu da vjerujem, ja sam osupnut što bi komšije rekle. Sad sam progledao, hvala ti Bakire na informacijama baš sam se pitao ko mi je pomogao u životu, mislio sam da je to Bog ili sreća, a u stvari to je bila SDA na čelu, prvo sa tvojim ocem, a onda hvala Bogu s tobom. Hvala Alahu koji te poslao među nas, ti si naš mesija, volim te Bakire. Možemo li mi šta učiniti za tebe, reci samo koji ti organ treba iako mislim da jedan posebno zaslužuješ.
Vidi Alijice što se kurči !!! I Čaušesku je bio jak ....ali kalašnjikov je jači !!!!
Dali je ovaj 'čovjek' na slici blaženi idiot ili toliko bezobrazan i licemjeran. Predlažem da se Senad Hadžifejzović postavi pitanje dana na CD-u. Bilo bi interesntno izmjeriti i koji je procenat nacije koji je vjeruje u ovakve ublehe, ovo nije zabilježeno ni sa vrijeme najgoreg socrealizma stare nam države. Čestitam Bakire, na čemu si ti.
I zena mu je bas za primjer..kako je samo arogantna..fuuj !
Najlakše se povući u babin ured kad zagalame:)
Evo jedan amandman na zakon pa ako cita neko od parlamentaraca neka ga ulozi :). Da se radnicima sa 30 i više godina radnog staza u slucaju otkaza mora isplatiti otpremnina u iznosu koju predvidja sadasnji zakon, a ne novi. Onima sa manje radnog staza neka ide po novom :)
SRAM TE BILO