Komentari (342)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kaže riđobradi : "U vrlo kratkom roku su pokazali da su skloni korupciji, namještanjima sebi bliskom kadru, firmama u kojima imaju udjele" Pa kako te nije stid, stranka tvog babe.što ti državu u amanet ostavi već decenijama sve pokradoše i ti ćeš nekog prozivat ??
@broj dva 1. Puno Sarajevo zohara, 2. Tramvaji i trolejbusi iz 1980 ! 3. Zadnja dva komesara smjenjena 4. Auta po trotoarima kao u istocnim zemljama, 5.Redukcija vode ....i kaze Bakir neefikasna nova vlada ? jarane kako ima hrabrosti onako da laze ?
Koji zlotvor bog te. Gdje ti je Memic hulja ko i ti. ko li glasa za ovakve, gori je od njih.
Bakire Mores li spavat kako ste izgubili KS??? Ljudi su za pola godine uradili vise nego vi za 20 i kusur Zato odjebite
Mrš stoko
1. Puno Sarajevo zohara, 2. Tramvaji i trolejbusi iz 1980 ! 3. Zadnja dva komesara smjenjena 4. Auta po trotoarima kao u istocnim zemljama, 5.Redukcija vode ....i kaze Bakir juce neefikasna nova vlada ? jarane kako ima hrabrosti onako da laze ?
Ako mislite izvući živu glavu (da se ne otkriju sve vaše prevare) posljednji je čas da tu koaliciju razbijete! ;-) Inače,odoste u zatvor!!
Koji su tvoji rezultati za zadnjih 20 godina, idiote?
fkt maaaater jboooo
Ima rezultate ... svi oni neka samo kazu koliko su pokrali...rezultati su u njihovim djepovima...stoka I gamad koja se krije iza vjere
E čuj nema rezultate.... LOL Eto nek SDA vlade unazad 25 godina imaju rezultate... sjeban GRAS, sjebana Hidrogradnja, Zrak, Energoionvest, potpuno korumpirano pravosuđe, potpuno prisvojena JKP. Poklonjene fabrike... I na sve to još vlast SDA blokira sve druge nivoe vlasti. Blokira izgradnju puteva, blokira izgradnju bilo cega ako to nije dzamija.... Kurva o poštenju.
malo zelenim lopovluka 25godina pa hoće još
Skaka...spašavaj se kako znaš, šta ćeš ti među munaficima-krkanima-lopovoima sarajlićima..budnjama i ostalim izrodima bošnjaka..
cccccc
Treba dati Erdoganu ili Putinu da budi presjednici BIH samo jedan MAndat pa bi vidjeli gdje se ko nalazi nakon 4 godine.
A narod glup,pa jeftino prodaje glasove ovim i njima slicnim. Zbog hanume ovaj ce sve uraditi da vrati vlast u KS. Medjutim koja god stranka mu pomogne u tome,ta stranka se gasi 2020 poslije izbora. Primjer za je kako i koliko su izgubili glasova DF i SBB.
Pustite ljude jedan mandat nek odrade pa cemo im onda suditi. Za sest mjeseci su dosta na transparentnosti uradili, a to je realno kratak period za uzimanje mjera.(mislim na vladu KS) Nevjerovatna podrska poglavice lokalnim tajkunima u kradji, lopovloku...
6 mjeseci od ukupnog mandata je 1/8 ... do krajaa mandata necete sarajevo moci prepoznati samo ako nastave ovako
20 godina je 1/3 prosjecnog zivota.
zeleni fasizam dzamijske raje
Sjećam se kada je nakon rata smijenjen direktor Zavoda za izgradnju kantona rhm. Srčan Sefić i na njegovo mjesto postavljen Bakir. Niko normalan ko ga je poznavao nije mogao vjerovati da je sposoban da vodi takvu instituciju, jer je svako znao da sa svojim kapacitetom i intelektom nije u stanju ni da bude direktor seoskog obdaništa, a kamo li ZIK-a. I onda taj i takav Bakir nađe načina da uspostavi dinastiju i da nam kroji sudbinu. Jadna nam je majka.
SDA nije stranka, to je VEČERNJA ŠKOLA za obrazovanje KRIMINALACA !!!