Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgubila tužbu protiv dr. Zehre Dizdarević. To ne pišete.
a dobila protiv komplet trojke sarajevske...i to nepišu
Diploma....KAKO,GDJE......?????
Preporodila KCUS,izmirila dugove,otjerala ove sto rade privatno.Bravo Sebija !!
Treba misliti svojom glavom. Onaj kome jedan novinar vodjen svojim interesima moze formirati misljenje o necemu, nije bas najpametniji.
Imas li ti diplomu
Ako je ukopala Majku uz Beg. Dzamiju, iskopat cemo je i nek je nose u Srbiju. Dosta joj je šcer zla zadala Bosni.
Koji je i ona i Bakir q**ac da ukopavaju familiju oko Begove dzamije. Doci ce vrijeme da iskopamo nezasluzne pa nek ih nose gdje ih vole. Najmrza zenska osoba na Balkanu umjesto u rodni kraj ukopala se medju istorijski znacajne osobe u Sarajevu. Sarajevo postade prcija seljacina i dovlakusica posavsko-sandzackih. Eeee, necete dugo. Povedite i nonu rugobu od šatro, Gradonacelnice.
Zalosna je kolicina mrznje koja se ispoljava prema ovoj zeni zbog svega i svacega a zanemaruje njen uspjeh prije svega na konsolidaciji dugova kcus-a a vidimo na primjeru Konjica sta se desi lada se nista ne poduzima.
citamotua4 automatic 5 glas narOda hahaha ima li posla za mene...?
Može al ćeš to gledat iza rešeteka!
Jadan onaj kome srce presadjuju "doktori" sa kupljenom diplomom
Da he KCUS od zlata i da su tamo moguce sve operacije, sce dok je ona tu gubi svaki smisao, jednistavno ne mogu da se radujem napretku, jer poslije par mjeseci ce opet biti neka afera, opet sve zataskano, opet sve isprano, cisto!
Tolika Hajka zbog Diplome , Sve se stišalo , Zašto Zato što Žena ima Diplomu i sad će sudski naplatiti svima za Hajku na nju. To ne objavljuju jer su pojeli g.....
Jel ima toaletpapira i sapuna na KCUS-u direktorice ?
Zena za primjer. Imala fotelju u Parlamentu i prvi dan korone napusta fotelju i ide u prvi red borbe protiv nevidljivog neprijatelja.
Bravooooo Helena
Kako se može raditi u Sarajevu bez papira? Može li mi ko pomoći? Cijena->inbox.
Ova zena je heroj. Kakve samo podlosti, spinove,lazi, klevete itd su godinama plasirali klix, Senad Hadzifejzovic , SDP, Nasa Stranka, Konakovici itd protiv ove casne zene, dok su srbi i hrvati u isto vrijeme pravili planove sa Rusima, Slovencima i Madjarima kako da nas nema.
Tuzla je davnih dana radila mnoge transplantacije,. ljudi ( čak i ljekari) išli su tamo na razne zahvate...i pored KCUS-a... pametnom dosta
Samo naprijed! Sebija kraljica! Samo djelima papke mezi!! Kraljica nasa!