Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ga je Dodik nadmudrio imenovanjem Tageltije a sta je Kakir dobioooo?
@Klixon123456789 Imenovanje Telgetije je samo po sebi ispravna stvar, na snazi je sistem rotacije u vijeću ministara i sad je red na Srbina. Druga stvar što bi vi trgovali gde trgovine nema.
Pravi Amater od politicara a Komsic se hvali kod Hadzifejzovica dobio sam ga dobio sam AMP,srusio papak vladu zbog Amp...to ti je taj tvoj AMP poserem ti se na njeg sram i stid da te bude izdajice teska
Ja prdacine od ovi nasi vladara.
Bake pravi sebi kombinacije, samo jos strogi plivadoni kontaju da je on neki bitan politicar. On je samo dobar biznismen.
Hoće bake..onog momenta kad ti odlucis da se povuces iz politike..šanse su podjednake
E svaka mu cast. Prija za promjenu malo dogovora... svidja mi se generalno
Koji si ti ublehas...opet si prodao jedinu nam domovinu
Gdje su oni sada sto rekose da smo vec u nato 🤣🤣🤣
Ko hoće u NATO neka ode u Njemacku. Sta se patite sa tim više. JNA nema više. A Srbija neka sad krene na BiH ako smije
@fbUser1567760254 Nece Srbija na BIH, samo na RS. U Tuzli slobodno spavajte
zar nasi istinski heroji koji su ginuli u antifastickoj borbi za slobodu i puko ocuvanje zivota svojih najmilijih moraju ama bas svi da dva puta ginu jednom u ratu od cetnickih hordi a sad u miru od nositelja ideje velikosrpstva moj dino da ti alah da dzenetske ljepote a sabur tvoj porodici a oni ce dobiti svoje i na ovom i na onom svijetu i zapamtite DINO MAGODA I OSTALI SU POSIJALI SJEME JEDNE NOVE BOSNE KOJU SAMO BOG MOZE UNISTITI A OVI drugi mogu samo uvenuti u toj zelji
Bake: Ukinut naziv RS, Ukinut gradnju Peljeskog, NATO clanstvo.. jesam sta zabroavio ?
@Glas iz mase I da je sve to ostvario šta bi tebi bilo bolje, bi li bolje živio? Okreni se sebi, nadji kakvo źensko pari se, život je kratak.
Bakir jako los politicar i jos gori lider Bosnjackog naroda, naroda kojem i ja pripadam. Bakire, nije za tebe politika. Unazadi ti nas brate moj, kakva ti je ovo prica dok drugi tenkove po komsiluku kupuju?
Sramoto, sveo si bosnjake od sarajeva do zenice sa tezistem prema sarajevu, u enklavu...a i to se prazni bjezeci od sdooo "selameta".gdje ti je narod, ode sve vani a gdje ti je bar jedna aktivna i smislena mjera politike da to bar pokusas usporiti.genocidas
Dok sazrije narod ce ti imati njemacke pasose a ovdje sem staraca od bosnjaka nece ostati nista drugo, sve zbog tvoj politike nepravde, nepotizma, korupcije, lopovskog sistema lokalnih gazda i mocnika i serifa itd.
uh, bakire, i ti si sazrio, bilo bi krajnje vrijeme da se povuces iz politike
On se vec ubudjo!
Ne zna se ko je gluplji, on ili ovi njegovi glasaci sto su mislili da ce odmah u NATO.