Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvoj otac je pokusao posaditi kakvo-takvo drvo i iako je imao promasaja u nekim stvarima i mogao ih odraditi drugacije ja biram da vjerujem da su mu namjere bile ciste. Ti i tvoja gamad lomite grane ove drzave-pogledaj samo kako jadno i bjedno zivimo zatvoreni u torovima.
@PatrickWilding Tako je druze!Otac mu je sigurno imao ciste namjere!SDA unistava i raseljava bosnjake!Za 50-100 god ce ovdje biti evropska Palestina!
Šta ima na tribini u Kaknju? Starcima držali predavanje kako je lijepo bit u SDA na budžetu. Treba tribinu u Štutgart i Minhen, tamo je omladina. Staronja nesposobni.
I ovaj je vise dosadio sam sebi,
E ovo sto je rekao nazalostje istina jer lopovi iz sda su unistiki,pokupovali i zavadili sdp i time sebe pozicionirali. Umjesto da sdp pokupi sve manje stranke, napravi jasan i konkretan plan i povede promjene a sda u opoziciju. Ovako sdp je bas za zaljenja kako su jadni ispali.
bili ste fini,a sad ste gori od Britanaca..
Puna podrška Bakiru, i uvijek kažem podignite političke kriterije za barem jedan level više, očistite se od prodanih duša, budite iskreni prema narodu bez zamotavanja i otvorite privredu za turske investicije... jednostavan recept za uspijeh
@BOSNIA84 USPIJEH. Zemljo otvori se. Slika i prilika SDA glasaca, nepismena seljacka stoka.
Bakir aga je ista hablecina i lopov kakav mu je bio i rahmetli babo Alija. Ima jos hiljade ljudi, koji se dobor sjecaju rijeci njegovog babe Alije iz 1991. god.: Narode spavaj mirno. Rata nece biti. Za rat treba dvoje.
para vrti gdje burgija nece https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE&list=PLr-DL0r5569-tQ_RM9WooiAwqN1gP2_6a
svi ti sto hoce sa vama u vlastu veća su govna od vas samih
Da mi je broj njegovog dilera. Na ćemu je on? Neki heben trip, čuj svi hoće sa SDA. A o borbi na Vlašiću i pred Banja Lukom može snimiti film. Zvao bi se Ne okreći se sine, dio 2
Sta je najvaznije kod politicara da zadoje glasace: Nacionalna karta, jezik, entiteti, huskanje oruzjem..ti dragi Bake u sve spadas osim odbrane BiH. S druge strane razumijem vas...malo fol pregovori, malo tenzije.....u biti svi ste kucni prijatelji samo zezate narod, a narod ko narod nasjeda na vase price. Nisu htjeli sa SDA? Pa nisu....al krakovi su vam sve kraci i kraci. Gospodin AUTOMATIC vas placenik....vas dize u nebesa...al svemu ima kraj.
ja ba. polomise se da udju u koaliciju s vama. morate obecavat i brda i doline ovim svojim satelitima koji su i nastali iz SDA i da stvar bude gora, to ste prodavali kao "ciscenje stranke" a sad vam opet to "smece" koje ste ocistili dolazi na razgovore o koaliciji.
Bez ispaljenog metka rastjerao si narod i omladinu, aferim majstore
Bakire,cujes li ti sebe...
Fuj !!!
Nitko nije htio pa sad svi hoce, kakvo cudo da su sve stranke pune istih ljigavih ljudi koji mijenjaju boju kao kameleon. Svi ste redom tarachi od osoba, neuke seljacine koje ne vide dalje od vlastitih noseva.
J.... ti Sebiju u vili na Poljinama. Pašče jedno munafičko