Komentari (354)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba odati pocast svakoj NEVINOJ osobi koja je poginula, kao i onima koji su zbog rata ostali invalidi, apsolutno je nebitno da li se radi o pravoslavcu, katoliku ili muslimanu.
@BilbordBosnjee Mi smo uvije tu za vas
Bilbord⚜ SAMO CIGAN ILI SRBIN DRUGE NARODE SVOJATAJU JER ZNA FUKARA DA NISTA NEVRIJEDI😃😃😃😃😃
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
O cemu j prica covjece. Zaista si izgubio svaki osjecaj za realnost. Narodi su odavno pomireni izmedju sebe. A vi 'lideri' cinite SVE da do toga ne dodje, jer na neslozi opstajete. Zar ti nije jasno covjece da jedina podjela koja postoji je: mi – NAROD i v i- kvazi i lazni lideri na celu sa vas 4-5 dilera BOSNE. Sramim se izjava koje dajes ti i tvoji pajdasi na vlasti, a sve u ime naroda. Zdravoooooo.
Otiđi Baka i popisaj se po tim grobovima kralju
Ti si jedino duzan gradjanima Bosne i Hercegovine podnijeti izvjestaj gdje su pare od stranih donacija koje je vecinom tvoja porodica pokrala.
Već si u kazanu, zar nevidiš - slijepče kod očiju!!!
Tako je , evo i ja se izvinjavam. Odajmo pocast svoj srpskoj nejaci koju sam pojeo zajedno sa jos par ortaka....
NEMA POMIRENJA DOKLE GOD POSTOJI GENOCIDNA TVOREVINA tkzv.rs.
Jarane, imaš više minusa nego pluseva, pa ti vidi
Osjecaj se pozvanim da priznas kako ti rahmetli otac nista nije ucinio da sprijeci zlocine nad Srbima u Sarajevu.
USRO SAM SE
OSJECAM POTREBU DA ODAM POCAST SEBIJI, ZA SVE ONE TRENUTKE OSTRENJA OLOVKE
srbijanac mu buduci zet... 100% provjerena informacija !
Tko je predsjednice, da one zrtve koje su pale za odbrani suzivota ne budu uzaludne.
Osjecaj se duznim da konacno krepas...ko ce docekati da te Sebija dokusuri.
svi koji su stradali tokom rata treba odati pocast bez obzira na vjeru
CETNICI NECE DA PRIZNAJU DA JE POCINJEN GENOCID U SREBRENICI , U GENOCIDNOJ NIKO NE GOVORI O ZLOCINAMA DOK OVAJ SMRAD SDAOVSKI PRICA NESTO O ZLOCINIMA U KAZANIMA .SAMO BALIJANDER MOZE GLASATI ZA SDA
@pussylover cemu se izvinjali kad nece da priznaju da je bio genocid,sud je presudio
@pussylover Nema sta da se Tadic izvinjava, nije on pocinio zlocine.Ako iza njega ne stoji Srbija( a ne stoji) to ne znaci nista...
kako moj bake ako nam nas reis(a tvoj poslusnik) kaze da vlah ne vlada, ja sam htio odmah otici belaj ciniti kako me je "dig'o" govor.eno puna okolica sarajeva i tuzle srebrenicana sa porodicama vrati ih u obnovljene kuce pa cemo sami vladati u srebrenici.