Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
BOŠNJAČKI POLITIČARI ĆE UKOPATI SOPSTVENI NAROD ZBOG PODANIČKE POLITIKE I STALNOM POPUŠTANJU I UZMICANJU PRED FAŠISTIČKIM I SECIONISTIČKIM SNAGAMA....
http://republikabih.net/index.php?i=3
narod umire od gladi dok vi rješavate pitanja tko će biti u vlasti ne kojoj poziciji i ta to dobivate pare....sramota
Dragi Bosanci I Hercegovci Svaki vaš glas za povratak gradjanskog Ustava Republike BH je vadjenje jednog kamenčića iz temelja genocidne tvorevine i dejtonske nakaze sa vladavinom mafijaško-krimogenih oligarha, koji u svojim omedjenim getoima teroriziraju narod(e). Svaki nas gradjanin Republike BH u ovoj dejtonskoj nakazi, sa genocidom nametnutim Ustavom, je gradjanin desetog reda ako se nadje u pogrešnom getu, a i tu pravo na rad i život mora izboriti poniznom servilnošću prema samozvanim Al Kaponeima. IZLAZ IZ TOG PAKLA JE GRADJANSKI USTAV REPUBLIKE BH, PO KOME JE SVAKI NAS GRDAJANIN, BEZ OBZIRA NA ETNIČKU PRIPADNOST I VJERU RAVNOPRAVAN I SUVEREN NA SVAKOJ STOPI NAŠE JEDNE I JEDINE. Ustav Republike BH je amandmanima iz 90-tih postao, moderan, civilizovan, gradjanski Ustav, koji omogućava višepartijsku parlamentarno demokratiju najvišeg stepena i ima sve mehanizme zaštite prava i gradjana i naroda.
Samo da prijavim opet sam bubno Biljanu sa Pala....ma dobra brate ko dobar dan i nije zahtjevna, sama plati taxi do mene i nazad...Biljo ti si moja zakletva...vidimo se u utorak mace moje pravoslavno....cula si ti od nane kako obrezani dobro milki khlithoris...jelde??? - PS: Ponesi nam onog kajmaka od Sinise, dobar je svega mi...cao mace moje
daj ba bakire ne dipr svega ti, svi u istu tikvu pusete, dosta ba vise njaosra....teski ste svega mi
Ovaj cojek je pun merhameta...... hehehehee p.s. AKO BOG DA.................
Ovakvo strukturno uređenje države i ne treba vlast na državnom nivou i to je nizvodivo jer su entetske vlasti u političkom, kulturološkom, i svakom drugom smislu suprotstavljene strane...Potrebno je prije svega izmijeniti ustav u omogućiti izjašnjavanje kao Bosanac i Hercegovac. Na takav način će se i politika u BiH usmjeriti prema dobrobiti svih građana a neće se praviti stranke prema ustavnoj podjeli građana na Bošnjake, Hrvate Srbe i Ostale. Kantoni su prijetnja egzistenciji FBiH jer praktično pojedoše budžet. Potrebno je hitno ukidanje kantonalnih vlada ..
BAKIRE ONAJ RAMO STO RECE DODIKU U BRK DA JE GENOCIDAN IMA VISE DAMU NEGO TI I SULE ZAJEDNO. JA MISLIM DA BI ON BOLJE PREDSTAVLJAO BiH NEGO VAS DVOJICA: VI STE MLAKI KO KAMILICA.
RASKOPALI SMO JAČU I VEČU I OVU ČEMO AKOBOGDA IŠALLA POZDRAV OD SPAVAČA IZ BUGOJNA 323 TU SMO MI DODIK JE U PRAVUUUU
daj angazujte Ramu nek saceka Dodika na ores konferenciji sa kantom govana da mu dokaze da je Dodik iz takozvane rs...
kakav dogovor lopove,gdje su pare sto si pokro,sam peres novac sa seicima..........
neko ovdje rece mirzi bakria,.. jel zbog kartstrofalne politike njea i njegovog babe, ili njega licno?
Samo glupan moze ocekivat dogovor.Nista se jos ne zna za Kosovo i Srbija ocekuje zauzvrat republiku srpsku.
Suti i muti, vidi mu se na faci. Fasisticko govno k\'o i otac mu.