Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zlocini ne smiju proci ne kaznjeno a zrtve biti zaboravljene !!!
a šta ako revizija ne prođe i bakir se izblamira, bošnjaci će sami poniziti svoje žrtve jer su lijeni aljkavi i sve rade na vrat, na nos
BAKIRE UZ TEBE JE MUSLIMANSKI NAROD
Zamisli molim te, mi moramo traziti dopustenje od Srba i Hrvata za reviziju tuzbe umjesto da imamo puno pravo da tuzimo i Srbiju i Hrvatsku za agresiju na BiH.  Ne traziti dopustenje ni od koga nego tuziti i Hrvatsku zajedno sa Srbijom jer nisu Hrvati StariMost ljubicicama gadjali. A javna je tajna i svi mi to dobro znamo da je i Hrvatska kao i Srbija imala i dalje ima velike ambicije da rasparca nasu milu domovinu.  E nece da moze!
Evo revizije, evo glava, evo rata, evo krvi. Pa će ponovo reći: Srbi krivi, je*o ih ja.
Kad tužioc uzme lovu napravi grešku na koju ukaže braniocu u postupku na osnovu koje sud presudi u korist osumnjičenog. Slično je i u predmetu tužbe gdje loše pripremljena tužba pada u vodu a za 10 godina imaš nove dokaze koji su osporenj i u prvom ročištu a narod vjeruje i nada se pravdi unaprijed osuđenoj na Propast.
OSUDITI CETNICKKU GAMAD I GENOCIDASE, HEBALI MATER SVOJU FASISTICKU
On ovo sad mora uradit,svjestan je da je ovo kraj njegove političke karijere ako ne uradi a isto tako i ako uradi.Fakat je u gadnoj situaciji,j...u ga i naši i njihovi.Ovo će ga koštat fotelje.
moze li bar jedan tzv ekspert objasniti rok medjunarodnog suda pravde u kojem se kaze da po saznanju cinjenice koja bi bila bitna za reviziju ne smije proci vise od 6 mjeseci,tako da se kao pravna cinjenica ne moze iskoristiti ni presuda karadzicu jer je proslo vise od 6 mjeseci,svasta
Da li ijedan majmun sa ovog savjetovanja misli na sto hiljada povratnika u rs, kakvo jutro ce taj narod docekat i koliko ce razbijenih glava biti zbog pametnjakovica koji bosnu zamisljaju od Ilidze do Bentbase...
ovaj kloc i zna samo da trazi..trazi ovo trazi ono.....A DA URADI SAM MA JOK TO
manipulatori
A mislio sam da ce Bake odustati od revizije tuzbe.Bravo Bake
Ustaška i Četnička bratija čekaju 26 Februar koji će uskoro slaviti kao dan raspada BiH, eto zjedničkog datuma za državni praznik vidio si šta slavi vojska Srpske, ako se ne podnese. REVIZIJU NARAVNO PODNIJETI, pa nek čekaju !
A gdje je F. Boyle ...
Puna podrška g. Izetbegoviću! Historija se mora pisati tintom i perom istinom i pravdom !!! Mnogi su je pisali krvlju - poštujmo i njih i sebe !! Revizija tužbe obavezno !!!
Ako nista lijepo je vidjeti sva ova imena da su saglasna barem po ovom pitanju i da ne mare za sve ucjene pomenute proteklih dana genocidasa