Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idite vise u p.m. svi odreda! Ljudi nemaju hljeba da jedu, omladina ode u bijeli svijet, ostace fukara i starci u ovoj drzavi! No mozda je to i plan - da se Arapi nasele. Svejedno ce Arapsko poluostrvo biti nenaseljivo za par decenija zbog globalnog zagrijavanja.
@41ustase45ujameupase žvaljo žvaljavi BOLESNI !!! U B I ....SE...!!!
@41ustase45ujameupase DA PONOVIMO☝️ KRETENU BOLESNI !!! Već ti 9 mjeseci ama baš svaki dan govorim da o ničemu nemaš pojma jer ti je mozak " ISPRAN " da si GLUPI / BOLESNI IDIOTSKO KRETENSKI i LAŽLJIVI PSIHIČKI BOLESNIK--PSIHOPATA...i sve je uzalud !!! Svaki dan si u sukobu sa svima-- ŠTO TO GOVORI--da nisi NORMALAN !!! U B I ...S E....!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zijev. Referendum. Bla bla bla. Referendum. Trlja baba dlan da joj prodje dan. Referendum. Bla bla bla.
@Ronex Hebiga Rolfo, ako proglasimo Ustav R BiH, tj. vratimo onaj stari, onda ćete ponovno biti Muslimani koji pričaju srpsko-hrvatskim ili hrvatsko-srpskim jezikom. Pa nije valjda da želite takav Ustav?
@starbuck Političari ponovo otvaraju velike nacionalne teme. Priča se o zaštiti nacionalnih interesa, o tome ko brani, a ko izdaje Republiku Srpsku prihvatanjem ili odbijanjem dogovora o mehanizmu koordinacije, zajedničkom koordinacionom tijelu za borbu protiv terorizma. Priča se o svemu, samo ne o onome od čega se živi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tvoj je otac Alija kreator RS-a, Muhamed Sacirbegovic je dao ime, a kumovao je Haris Silajdzic, koji nas je unazadio prije deset godina. Sad se Bakir-Seko Izetbegovicu sam vadi iz gluposti koje je tvoja SDA posijala.
Nadležne institucije??? Jesi li ti normalan kada nećeš da kažeš; RIBA SMRDI OD GLAVE!
Sto se vi sda-ovci javno ne izjasnite da zelite islamsku drzavu, pa da i vama i svima nama bude puno lakse. Ovako se patite pretvarajuci se da ste evropljani i demokrate
Hajde nam reci koje su to institucije.
Kako ima facu za isutati
On ti je faca za ajfelov most!
Treba reagovati sto si nesposoban
Zašto Bakire više konačno ne priznaš da si gej i nađi nekoga da se smiriš !
Političari ponovo otvaraju velike nacionalne teme. Priča se o zaštiti nacionalnih interesa, o tome ko brani, a ko izdaje Republiku Srpsku prihvatanjem ili odbijanjem dogovora o mehanizmu koordinacije, zajedničkom koordinacionom tijelu za borbu protiv terorizma. Priča se o svemu, samo ne o onome od čega se živi.
Sva sreća da Predsjedništvo BIH nije jedna od tih institucija, inače bi moralo da se nešto stvarno i poduzme po pitanju referenduma....
Pokažite zube. Medo je na slučaju MMF pokazao koja mu je slaba tačka, a to su pare. Stisnite se i vi malo, a on bez loge ode pod led. Zaradili ste dovoljno, sad malo radite za narod.
haha eto sad njemu slaba tacka MMF a t sto ga SDA nije potpisala nemozes reci da mu je slaba tacka SDA ? ovo je jarane sve isplanirano od SDA i pomalo SZP jer bez MMF para dodik sigurno gubi izbore u oktobru i plus ce pristati na mnogo toga do septembra jer ce tad moci ponovo poslati pismo namjere :)
Cetnicko zlocinackoj tvorevini su legitimitet dale pro bosanski orijentisane osobe i to masovno, nesvjesnim i neprincipijelnim ponasanjem,Tu tvorevinu nikada nije trebalo spomenuti drugim imenom osim zlocinacka tvorevina,medi su vise paznje posvetili Dodiku i njegovoj retorici otvorene mrznje nego bilo kojoj normalnoj stvari.Potezati neka pitanja a unaprijed znati da od tog nema nista je pravi idiotizam.Moj stav:zlocince ignorisati ne davati im nikakvu pzornost i traziti pravo rijesenje za BiH
@the đematlija Posljedna budala je znala da ce biti rat,Da je Alija samo jednom spomenuo da ce biti rat, nasi bi ga proglasili za ratnog zlocinca i poslali u Hag.Mi sa ovim zlikovcima necemo zavrsiti ljudski jer su oni ne ljudi,to moramo imati na umu ali traziti adekvatno rijesenje za BiH bez ulazenja u verbalni konflikt sa zlikovcima.
Bez problema regrutovat 2 korpusa od kladuse do sane i porazit b.luku za manje od 3mjeseca bez icije pomoci i povratit okupirani 49% bih krajisnici su zedni osvete ali nece to srbi uradit jer neide njima rat u korist prosli im je isao zato su ga i poceli...6 zlatnih se danas samo u krajini vijori...
@41ustase45ujameupase Političari ponovo otvaraju velike nacionalne teme. Priča se o zaštiti nacionalnih interesa, o tome ko brani, a ko izdaje Republiku Srpsku prihvatanjem ili odbijanjem dogovora o mehanizmu koordinacije, zajedničkom koordinacionom tijelu za borbu protiv terorizma. Priča se o svemu, samo ne o onome od čega se živi.
de se ti uhvati ovog minusa koji je povecan preko 6 milijardi
MA ve nadležne isntitucije trebaju konačno na tebe reagovati. KAko nisi imao pametnija i preča posla tražio si nešto od Ustavnog suda BiH pa su sad konačno i dobio šta si tražio ! ISto tako ti je tražio i rahmetli babo, kosti mu nikada mira ne imale !
ti si predsjednik naredi da se to ne smije uraditi